Naar de navigatie Naar de inhoud

Logopediepraktijk Burger & Scheffer

Logopediepraktijk

9
.5
Adres
Bouwstraat 45 H 3572 SP Utrecht
Telefoon
06-45285451 (Anja Scheffer), 06-34745874 (Ellen Burger)
Er is 1 waardering
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Logopediepraktijk Burger & Scheffer - Utrecht op 19 september 2018

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

10

Accommodatie

8

Toelichting

Anja heeft onze dochter van 3 jaar (nu 4 jaar) enorm geholpen bij het ontwikkelen van uitspraak. Toen onze dochter begon kon ze een aantal letters slecht uitspreken en herkende zij niet dat ze dit deed. Anja was vriendelijk, geduldig en duidelijk en wist op een heel creatieve manier onze dochter te motiveren om te oefenen met het uitspreken van bepaalde letters in woorden en zinnen. Door middel van eigen gemaakte spelletjes, knuffeltjes en verhaaltjes was het een plezier om naar Anja toe te gaan. De laatste les werd heel goed en feestelijk afgesloten. Onze dochter heeft binnen een jaar, wat erg snel is, de letters geleerd en is altijd met plezier naar Anja gegaan. Ook voor ons als ouders was Anja prettig. Ze legde goed uit wat ze deed en schepte heldere verwachtingen. Wij bevelen haar van harte aan.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Logopediepraktijk Burger & Scheffer? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.