Naar de navigatie Naar de inhoud

Hoortoestel Advies Centrum

Medisch hulpmiddel

9
.7
Adres
High Tech Campus 27 5656 AE Eindhoven
Telefoon
040-2180548
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Hoortoestel Advies Centrum - Eindhoven op 22 april 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Gehoorstoornissen

Toelichting

Vanwege een sterke achteruitgang van mijn gehoor, had ik cat.5 hoortoestellen nodig. Mijn, overigens uitstekende, audicien kreeg het niet voor elkaar om ze optimaal in te stellen. De audicien raadde aan om contact op te nemen met Hoortoestel Advies Centrum Eindhoven. Een afspraak kon binnen twee weken geregeld worden. H.A.C. ligt in de High Tech Campus Eindhoven. Goede routebeschrijving en makkelijk (gratis) parkeren. Thijs Thielemans is zeer deskundig. Uitstekende en begrijpelijke uitleg, waarom, hoe, wat qua hoorverlies maar ook qua mogelijkheden om optimaal mijn hoorprobleem op te kunnen vangen. Ook gaf hij het advies om te laten onderzoeken of een cochleair implantaat een mogelijkheid zou zijn. Via KNO- arts - doorgestuurd naar Maastricht. Ook daar heeft hij een vinger aan de pols gehouden. Inmiddels heb ik een nieuw hoortoestel. Thijs Thielemans heeft diverse programma’s ingesteld zodat ik in voor mij vaak voorkomende hoor-omstandigheden optimaal kan horen. Ben er blij mee!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hoortoestel Advies Centrum? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.