Naar de navigatie Naar de inhoud

Manometric

Hulpmiddelen

9
.4

uit 22 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

woensdag
Gesloten
donderdag
9:00 - 18:00
vrijdag
9:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 18:00
dinsdag
9:00 - 18:00

Waardering van Manometric - Den Haag op 5 januari 2023

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Artrose

Toelichting

Ik ben zeer tevreden over over de behandelingen die mij zijn toegekomen ik heb last van artrose aan mijn rechte en linker hand/pols/duim handen... naar eerst een proef model aan mijn handen om te kijken of ze goed passen/zitten..na een maand of 2 komen dan de siliconen in aanmerking. maar eerst de juiste gegevens invoeren in de computer die dan de 3d techniek gaat uitvoeren en de juiste pasvorm voor mijn handen maakt.u kunt een kleur van tevoren uitkiezen die u wilt.na een week of 2 kunt u het product ophalen waar het nog eens nagekeken of alles goed zit en past.het product word geleverd met een keurige doos met gebruiksaanwijzing in boekvorm formaat en is duidelijk en begrijpelijk te lezen. ik raad iedereen aan om een afspraak te maken van deze nieuwe techniek bij u in de buurt in het hand en pols centrum.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Manometric? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.