Naar de navigatie Naar de inhoud

Looking Great

Medisch pedicure

9
.8

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
9:00 - 18:00

Over Looking Great

Welkom bij Looking Great.

Mijn naam is Lauren en sinds 2011 bestaat mijn praktijk Looking Great. 

Als medisch pedicure is het belangrijk bijscholingen te volgen om de inschrijving in het kwaliteitsregister up-to-date te houden. Op deze manier kan ik ook vergoede zorg leveren, bijvoorbeeld voor diabeten of patiënten met reuma. 

Naast mijn expertise op het gebied van de voeten, hecht ik veel waarde aan het goed kunnen luisteren naar u. Uw klachten staan centraal, hand in hand daarmee uw wensen en verwachtingen. Uiteindelijk kan er dan gezamenlijk de beste behandeling voor u gekozen worden. Daarom hoop ik dat u naast de verlichting van uw klachten, mijn praktijk zult verlaten met een glimlach omdat u zich welkom en comfortabel heeft gevoeld.

Ontwikkelingen in de paramedische wereld gaan vliegensvlug. Ik blijf mijzelf ook voortdurend doorontwikkelen en ben van plan om mij de komende jaren verder te specialiseren in de huid. Mijn streven naar voortdurende groei en verbetering garandeert een salon die constant evolueert om aan uw behoeften te voldoen.

Heeft u bij mij in de stoel gezeten, dan nodig ik u uit om uw ervaring daarover te delen!

Alvast hartelijk dank!

Lauren

Waarderingen historie

2024
9.8
8 waarderingen

Recente waarderingen

9 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Er wordt met aandacht, zorg en liefde gewerkt.

9.8
Lees meer
2 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik kom al ongeveer 12 jaar naar volle tevredenheid bij Looking great. Afspraken verlopen vlot, op tijd en zijn altijd prettig. Als het nodig is overleggen we over een aanpassing in de afspraak maar...

9.7
Lees meer
1 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik vind dat ze goed doet. Ze werkt netjes legt heel begrijpend uit, is vriendelijk en werkt netjes. Mijn voeten voelen weer helemaal super als ik bij haar vandaan kom.

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

Tarieven