Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondzorg aan Zee

Mondzorg

9
.3

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Mondzorg aan Zee - Den Haag op 20 augustus 2022

Afspraken

8

Behandeling

7

Omgang medewerkers

5

Informatie

6

Luisteren

3

Accommodatie

7

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

Weinig aandacht voor situatie/wensen klant en onevenredig duur. Geen aanbeveling! Voor de parodontitis intake en initiële behandeling gaf Monica Snels mondeling aan dat het ongeveer 800 euro zou kosten. Ik kreeg geen schriftelijke offerte/bevestiging. De uiteindelijke rekening kwam met 1139 euro ruim 40% hoger uit. Dit werd niet gemeld. Verdoving à raison van 120 euro werd zonder vragen toegepast. Voor alle handelingen was (zonder enige coulance en bij meerdere elementen zelfs zeer discutabel) het maximaal toegestane NZa tarief berekend. Op mijn klachtmail werd niet gereageerd. Ondertussen heb ik een andere mondhygiënist gevonden die wel met je meedenkt, die redelijk en met coulance omgaat met de NZa tarieven, én die in mijn beleving net zulk goed werk aflevert!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mondzorg aan Zee? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.