Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondzorg op Maat voor iedereen

Mondhygiënistenpraktijk

4
.0
Adres
Han Stijkelplein 16 2597 NS Den Haag
Telefoon
06-42618926
Er zijn 3 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Mondzorg op Maat voor iedereen - Den Haag op 27 februari 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Toelichting

Ik had last van ontstoken tandvlees (parodontitis) en mijn tandarts stuurde mij naar een kliniek in Rotterdam, op de Weena, voor dat soort klachten. Na een korte beoordeling dmv. pockets meten moest er een flapoperatie plaatsvinden van duizenden euro's! Ten 1e had ik dat geld niet en ten 2e had je zoveel behandelingen nodig, ik vond dat niet meer reëel. Ik ben zelf gaan googelen en kwam zo bij Hani Beshai terecht die specialist is in ontstoken tandvlees behandelen met de laser. Dat heeft hij in mei 2021 gedaan. Moest ook speciale tandpasta en mondspoeling gaan gebruiken en nu, na een krap jaar, ben ik er helemaal vanaf! Ik ben zoooooo blij!! En dat alles voor een bedrag wat te behappen is. Dus ik raad écht iedereen Hani Beshai aan. Een vakman met aandacht voor je mond maar ook als mens!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mondzorg op Maat voor iedereen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.