Naar de navigatie Naar de inhoud

Eyescan Oogzorgkliniek Hoofddorp

Oogkliniek

8
.1

uit 107 waarderingen

Waardering van Eyescan Oogzorgkliniek Hoofddorp - Hoofddorp op 2 augustus 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Staar

Toelichting

Alles was prima. Als ik een 11 kon geven, zou ik dat zeker doen. Het enige punt waar ik een 8 voor heb gegeven, is het volgende. Alles ging perfect, omdat het goed uitgelegd word/was, behalve het punt als je in de operatiekamer komt. Er word een doek over je heen gelegd, waarin alleen het oog bloot is waaraan je geopereerd wordt. Daar kreeg ik het even benauwd. Zelfs daar waren ze zo lief, dat een verpleegkjndige mijn hand pakte en die de hele operatie heeft vast gehouden. Met tussendoor lieve opmerkingen. Zoals: het gaat goed, we zijn bijna klaar, goed ademen etc. In één woord fantastisch. Niets gevoeld van de operatie en daarna geen pijn gehad. Alle lof voor al deze medewerkers.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Eyescan Oogzorgkliniek Hoofddorp? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.