Naar de navigatie Naar de inhoud

Eyescan Utrecht

zaterdag
Gesloten

Informatie over

2431 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
3 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Onvoldoende aandacht/uitleg m.b.t. de door mij gemelde problemen het zicht na de staaroperatie.

7.8
2 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Duidelijke uitleg over behandeling vriendelijk personeel

9.4
27 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik ben waarschijnlijk nog blijvend in behandeling, dus ik moet het vervolg dus afwachten.

18 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Goede organisatie, uitleg en behandeling. Ook bereikbaarheid en gratis parkeren is belangrijk.

17 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Betreft Eyescan Utrecht: Goed bereikbaar, prima parkeren, nette ontvangst, keurige wachtkamer, acceptabele wachttijden, prettige gesprekken, duidelijke uitleg, acceptabele wachttijd t.a.v. de...

8.9
17 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik zou het iedereen aanraden, als laseren geen optie meer is. En direct de volgende dag al resultaat, ik had geen bril meer nodig, terwijl het andere oog nog gedaan moest worden.

17 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Het zijn allemaal professionals. Luisteren naar je klachten. Denken oplossend. Vragen evt hulp aan collega’s. Zeer tevreden. Bereikbaarheid in orde. Ik raad deze kliniek aan mijn familie, vrienden.

17 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

De consulten waren netjes en snel afgewerkt. Nu wachten op afspraak staar operatie.

8.0
17 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ontvangst vriendelijk luisterend .Goed uitgelegtwat ze gingen doen

16 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Fijne arts en goed behandeltraject met duidelijke communicatie door arts.

16 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Goede ervaring gehad met de kliniek als ik het niet had vertrouwd had ik niet gegaan

16 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

1. De telefoniste kon mij vooraf geen info geven over tarieven voor het geplande consult. Zij wist ook niet of het uit mijn eigen bijdrage betaald moest worden of niet. 2. Bij de afspraak...

7.5
16 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Goede zorgverlening. Diverse deskundigheden op een locatie. Vriendelijk personeel. Voor mij gunstige locatie.

15 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Heel fijn om zo geholpen te worden. Prettig en vriendelijk ontvangst. korte behandel tijden. gratis kopje thee/koffie, etc. Geen invalideparkeerplaatsen. Liftdeur aan de voorkant al een jaar stuk en...

9.2
15 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Prrettige behandelaar, correct, rustig en duidelijk. Het betrof geen onderzoek maar een keuring voor het CBR.

15 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Heb veel vertrouwen in de professionaliteit van deze zorgverlener, zal deze ook bij iedereen aanbevelen. Geen negatieve aspecten van de behandeling ervaren.

8.4
15 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ontvangst en behandelingen werden met zorg uitgevoerd. Tijdens de behandeling werd duidelijk mede gedeeld wat ze gingen doen en wat er van me werd verwacht.

7.4