Naar de navigatie Naar de inhoud

FYEO, locatie Amsterdam De Boelelaan

Medisch specialistische zorg

9
.3

uit 123 waarderingen

Waardering van FYEO, locatie Amsterdam De Boelelaan - Amsterdam op 7 oktober 2019

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Op 5 September dit jaar heb ik bij Wolrdeye op de Boelelaan in Amsterdam trifocale lenzen laten plaatsen. Ik was eerder op een informatieavond geweest, waardoor de keuze op deze kliniek is gevallen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en alle vragen duidelijk beantwoord. De behandeling heb ik ervaren als pijnloos en ook na de  behandeling geen pijnklachten gehad. Het hele traject van de informatieavond, uitgebreide vooronderzoek, de behandeling zelf en ook de nacontroles heb ik als zeer positief ervaren. Allemaal superaardige mensen die er werken en in mijn ogen zeer professioneel. Kortom, ik kan alleen maar positieve dingen melden over deze kliniek.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor FYEO, locatie Amsterdam De Boelelaan? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.