Naar de navigatie Naar de inhoud

Maashorst Oogkliniek, locatie Uden

Medisch specialistische zorg

uit 94 waarderingen

94 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
30 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Onlangs beide ogen aan staar laten opereren. Ben erg tevreden met het behaalde resultaat. Wel een half jaar moeten wachten.

19 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Ben zeer tevreden over alles. De staaroperaties vielen me erg mee. Ik kan nu weer heel goed zien. 150 % !!!!! Heb geen negatieve punten.

17 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Ben erg tevreden over de zorg en behandeling in Maashorst oogkliniek ! Ik kijk nu weer erg helder met mijn rechteroog. Wel heb ik erg lang moeten wachten, maar heb ik begrip voor.

18 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Staar operatie links en rechts. Voorlichting en controle vooraf erg goed . Eerste operatie door oogarts Landesz zeer goed verlopen. Tweede operatie door oogarts Batubara goed verlopen. Nazorg cq...

9.1
13 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Eerste bezoek goed ontvangen door de oogarts kordaat de behandeling toegepast.erging een wereld voor mij open alles weer helder nadat beide ogen werden gelaserd Mijn dank is groot

4 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Goede uitleg voor en tijdens de operatie.

14 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel tevreden over alles. De staaroperaties vielen mij erg mee. Ik kan nu weer helder kijken ! Ik heb alleen maar lof.

8.9
10 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik zie weer goed. Mijn zicht is omhoog gegaan van 30 naar 90 %

8.0
7 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Staaroperatie is me erg meegevallen; ik kan nu weer helder kijken. Ik kan zelfs de krant weer lezen zonder bril !

7 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Duidelijk uitgelegd wat voor mij het beste was, na de operatie ( twee ogen) hadden we een prima resultaat. eerste oog 125 % zicht, tweede oog ruim 100% zicht. Helemaal blij. Jammer was wel dat de...

7.4
6 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Proces rondom de staaroperaties ben ik erg tevreden en kan ik gelukkig weer helder kijken ! Wat betreft de injecties: wisselende ervaringen, maar laatste tijd gaat het in elk geval zeker niet slecht...

8.6
3 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

De staaroperatie is me erg meegevallen. Wel deed de spuit vooraf veel pijn. Ik kijk nu weer erg helder. De informatie op de dag van de operatie had beter gemogen.

7.0
16 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Prima uitleg over de ingreep en de nazorg. Goed aangeven van het te verwachten resultaat. Prima geholpen.

9.0
3 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik zie nu erg goed na de staaroperatie. Ben erg tevreden over het verloop, de operatie en de controles.

3 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Is heel tevreden over het resultaat na de staaroperatie. Wel pijn gehad tijdens de operatie, maar dat had ik moeten aangeven.

9.0
2 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben netjes geholpen en ik kan weer erg goed zien. Staaroperaties waren me erg meegevallen. Wel was er enige onduidelijkheid omtrent de mogelijkheid tot speciale kunstlenzen.

9.6
5 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn ervaring met de zorgaanbieder is zeer positief. De organisatie verliep perfect. De behandeling is naar mijn idee zeer consciëntieus uitgevoerd. De behandelende arts legde precies uit waarmee...

30 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Perfecte zorg. Terwijl ik wachtte werd de doorverwijzing naar ander ZH geregeld.

9.3
25 november 2022 - Geplaatst door de redactie

De behandeling was heel prettig, van begin tot het eind.

9.4