Naar de navigatie Naar de inhoud

OMC Amstelland

Oogkliniek

9
.4

uit 53 waarderingen

dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
9:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 17:00

Waardering van OMC Amstelland - Diemen op 7 juli 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Oogaandoeningen

Toelichting

Na een glasvochtloslating had ik last van een zeer hinderlijke floater in mijn linkeroog. Mijn oogarts bij Bergman schetste de mogelijkheden om die te verwijderen: vitrectomie met benoeming van de risico's of een vrijwel risicoloze floterlaserbehandeling bij dr. Gerbrandy. Ik heb, ondanks dat deze behandeling niet onder verzekerde zorg valt, voor het laatste gekozen. Na een geheel pijnloze behandeling was de meest hinderlijke floater geheel verdwenen. Dr. Gerbrandy is in mijn ogen een uitermate deskundig arts en bovendien een zeer aimabel mens. Dit geldt ook voor alle medewerkers die binnen het OMC Amstelland werkzaam zijn. Een klein goed op elkaar ingespeeld team.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor OMC Amstelland? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.