Logo Oogziekenhuis Zonnestraal Hilversum - Hilversum
8.5

Oogziekenhuis Zonnestraal Hilversum - Hilversum

Oogkliniek

Adres's Gravelandseweg 76
1217 ET Hilversum
Telefoon 088-8777777
Locatie Deze locatie is onderdeel van Oogziekenhuis Zonnestraal
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 128 waarderingen
94% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Oogziekenhuis Zonnestraal is een zelfstandig oogziekenhuis met verschillende vestigingen in Nederland. Wij onderscheiden ons door een patiëntgerichte aanpak. Luisteren naar de patiënt, goede voorlichting over de behandeling en bespreken van eventuele alternatieven zijn volgens ons belangrijke aspecten in de vertrouwensrelatie tussen behandelaar en patiënt. De mondelinge informatie wordt schriftelijk meegegeven, zodat de patiënt de informatie thuis nog eens rustig kan nalezen. Behandelingen Oogziekenhuis Zonnestraal is gespecialiseerd in behandeling van cataract, glaucoom, macula degeneratie en diabetische retinopathie. Daarnaast worden hoogspecialistische behandelingen aangeboden op het gebied van kinderoogheelkunde, orbitachirurgie en vitreoretinale chirurgie. Op het gebied van niet-verzekerde zorg zijn wij zeer gespecialiseerd in ooglidcorrecties en brilvervangende chirurgie. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur; hierdoor zijn onderzoeken minder belastend en tijdrovend en is het eindresultaat beter. Kijk voor meer informatie over oogaandoeningen en behandelingen op www.oogziekenhuiszonnestraal.nl Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 19 waarderingen
  9.2
 • 23 waarderingen
  8.4
 • 3 waarderingen
  6.8
 • 35 waarderingen
  8.6
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • Geplaatst op 22 mei 2017

  Mooie wachtruimte, korte wachttijd, duidelijke informatie door assistenten en specialist.

 • Geplaatst op 11 mei 2017

  Door dr. Rulo beide ogen staaroperatie. Operatie is fluitje van een cent, geen last. Het resultaat is verbluffend.Ik kan nu weer alles zonder bril, na implantatie bifocale lenzen.

 • Geplaatst op 9 mei 2017

  Zeer vriendelijk, zeer duidelijke uitleg, de specialist neemt alle tijd voor onderzoek en uitleg, er word serieus naar je geluisterd en je krijgt op al je vragen duidelijke antwoorden.!

Kwaliteit

 • logo

  Kwaliteitsinformatie over staar

  Bekijk de kwaliteitsinformatie over staar van deze instelling. Deze informatie is door de instelling aangeleverd bij het Zorginstituut Nederland. De informatie gaat over 2015; de meest recente Lees verder

Specialisten

Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Partners van ZorgkaartNederland