Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthodontiepraktijk Spijkenisse

Mondzorg

9
.5

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
Gesloten
vrijdag
8:15 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:15 - 19:00
dinsdag
8:15 - 19:00
woensdag
8:15 - 19:00

Over Orthodontiepraktijk Spijkenisse

Onze praktijk kenmerkt zich door een gezellige en professionele sfeer, zo kort mogelijke behandelingen en waar onze patiënten kunnen vertrouwen op een hoge kwaliteit. Onze ISO-certificering weerspiegelt onze kwaliteit en onderstreept het vertrouwen dat u kunt hebben. Wij gebruiken speciale technieken en de meest geavanceerde materialen. Door de intensieve samenwerking met specialisten uit de regio zoals kaakchirurgen, parodontologen, implantologen en endodontologen en de jarenlange ervaring worden hierdoor veel complexe behandelingen in onze praktijk uitgevoerd.
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en behandelmethodes zoals o.a. self-ligating brackets, botankers, transplantatie van jonge- en volgroeide kiezen. Hierdoor zijn orthodontische correcties mogelijk die vroeger alleen met behulp van operaties of implantaten opgelost konden worden.

Uw kind is in orthodontiepraktijk Spijkenisse in ervaren en vertrouwde handen. Bent uzelf, als volwassen patiënt, geïnteresseerd in de mogelijkheden om een mooi recht gebit te krijgen? Dan bent u bij ons van harte welkom; wij onderscheiden ons door goed naar u te luisteren en rekening te houden met uw wensen. Onze aanpak is uniek en wordt in de wijde regio bijzonder gewaardeerd.

Waarderingen historie

2022
9.7
1 waardering
2021
9.3
1 waardering
2019
6.8
2 waarderingen
2015
9.4
9 waarderingen
2014
8.2
1 waardering

Recente waarderingen

26 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

De afdeling Orthopedie heeft mij goed begeleid naar de knik vervangende operatie. ben zeer tevreden over de Arts en zeer zeker over het verplegend personeel. Als het nodig is, staan ze gelijk voor je...

9.7
Lees meer
1 juli 2021 - Geplaatst door de redactie

Goede hulp aangeboden gekregen. Erg blij met het resultaat. Altijd duidelijke uitleg gekregen.

9.3
Lees meer
30 augustus 2019 - Geplaatst door de redactie

Met 3 kinderen de afgelopen jaren bij deze praktijk gebeugeld. Medewerkers zijn zeer bekwaam en luisterden over het algemeen naar de problemen waar met name mijn zoon (slechte voortand ivm val) tegen...

9.5
Lees meer

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Krajenbrink, T.G.A.

Beroep

Orthodontist

Zorginstelling

Orthodontiepraktijk Spijkenisse, Spijkenisse
7.7

4 waarderingen

Caldas-Kühlman, D.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Orthodontiepraktijk Spijkenisse, Spijkenisse
-

0 waarderingen


Socials