Naar de navigatie Naar de inhoud

Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam

Overige kliniek

9
.1
Adres
Arlandaweg 100 1043 HP Amsterdam
Telefoon
020-2388800
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Acibadem International Medical Center
Openingstijden
woensdag
Gesloten
donderdag
8:00 - 18:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
8:00 - 18:00
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam

Profielfoto Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam  - Amsterdam

ACIBADEM International Medical Center is een zelfstandig behandelcentrum bij Amsterdam Sloterdijk, welke diagnostiek, het gehele palet aan poliklinische zorg en chirurgische ingrepen in dag opname aanbiedt. Onze missie is het waarborgen van laagdrempelige toegang tot uitmuntende zorg voor patiënt en zorgverlener.

Binnen het unieke ZBC Plus zorgconcept van ACIBADEM International Medical Center is alles erop ingericht om snelle en patiëntgerichte zorg te verlenen voor 16 specialismen. Laag tot midden complexe chirurgie wordt on-site verzorgd in vierhigh-end operatiekamers met bijbehorende verkoever afdeling.

Het centrum omvat 24 polikamers voor poliklinische zorg, ondersteund door een volwaardige radiologie afdeling, voorzien van een 1.5 Tesla MRI, 3 Tesla MRI CT-scan, X-Ray en geavanceerde echografie. Daarnaast is er een volledig hartfunctie lab voor ECG, inspanningsonderzoek, holteronderzoek en echocardiografie aanwezig.

ZBC PLUSPUNTEN:

  • Consult binnen 48 uur: Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunnen patiënten na het maken van een afspraak binnen 48 uur bij ons terecht voor een consult.
  • Geen extra kosten voor de patiënt: Na verwijzing door de huisarts zijn er voor de patiënt, naast het wettelijke eigen risico, geen extra kosten. Dit geldt ook voor niet-gecontracteerde zorg.
  • Persoonlijke aandacht: Wij willen dat iedereen zich thuis en welkom voelt. Daarom hanteren wij standaard een langere consult. Zo kunnen wij een luisterend oor bieden en de best passende maatzorg leveren.
  • Multidisciplinaire zorg: Door het samenbrengen van meerdere specialismen onder één dak, zijn de lijnen onderling kort. Dit maakt het voor ons mogelijk multidisciplinaire en patiëntgerichte maatzorg te bieden van hoogstaande kwaliteit.
  • Diagnostiek: Verwijzing voor diagnostisch onderzoek (radiologie, ECG, inspanningsonderzoek, echocardiografie, audiometrie, EEG en EMG) is mogelijk.
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam