Naar de navigatie Naar de inhoud

Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam

Overige kliniek

9
.2

uit 744 waarderingen

vrijdag
Gesloten

Open om 8:00 - 18:00

zaterdag
8:00 - 18:00
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00
woensdag
8:00 - 18:00
donderdag
8:00 - 18:00

Waardering van Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam - Amsterdam op 18 mei 2022

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

9

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Ik liep al 1.5 jaar met een lage rughernia, na behandeling met injecties weer goed kunnen functioneren tot ik begin April enorme pijnklachten kreeg. Van fulltime werken en gezin draaiende houden naar niets meer kunnen en vergaan van de pijn. 3 mei mocht ik onder de MRI en door verwezen naar Amsterdam kon daar 6 mei terecht voor intake met de Arts en 11 mei lag ik op de operatietafel. Zofijn dat ze door gepakt hebben en snel terecht kon. In kliniek ook erg fijn behandelt en verzorgt van opname, verkoever, operatiekamer, fysio, arts en verpleging op afdeling! Na 1 nachtje slapen weer fijn naar huis om verder te herstellen, pijn was gelijk na operatie nagenoeg weg wat een opluchting. Dr van Urk en team erg dankbaar.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.