Naar de navigatie Naar de inhoud

Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam

Medisch specialistische zorg

9
.1

uit 857 waarderingen

woensdag
Gesloten

Open om 8:00 - 18:00

donderdag
8:00 - 18:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
8:00 - 18:00
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00
Deze locatie levert ook Farmacie.

Over Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam

ACIBADEM International Medical Center is een zelfstandig behandelcentrum bij Amsterdam Sloterdijk, welke diagnostiek, het gehele palet aan poliklinische zorg en chirurgische ingrepen in dag opname aanbiedt. Onze missie is het waarborgen van laagdrempelige toegang tot uitmuntende zorg voor patiënt en zorgverlener.

Binnen het unieke ZBC Plus zorgconcept van ACIBADEM International Medical Center is alles erop ingericht om snelle en patiëntgerichte zorg te verlenen voor 16 specialismen. Laag tot midden complexe chirurgie wordt on-site verzorgd in vierhigh-end operatiekamers met bijbehorende verkoever afdeling.

Het centrum omvat 24 polikamers voor poliklinische zorg, ondersteund door een volwaardige radiologie afdeling, voorzien van een 1.5 Tesla MRI, 3 Tesla MRI CT-scan, X-Ray en geavanceerde echografie. Daarnaast is er een volledig hartfunctie lab voor ECG, inspanningsonderzoek, holteronderzoek en echocardiografie aanwezig.

ZBC PLUSPUNTEN:

  • Consult binnen 48 uur: Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunnen patiënten na het maken van een afspraak binnen 48 uur bij ons terecht voor een consult.
  • Geen extra kosten voor de patiënt: Na verwijzing door de huisarts zijn er voor de patiënt, naast het wettelijke eigen risico, geen extra kosten. Dit geldt ook voor niet-gecontracteerde zorg.
  • Persoonlijke aandacht: Wij willen dat iedereen zich thuis en welkom voelt. Daarom hanteren wij standaard een langere consult. Zo kunnen wij een luisterend oor bieden en de best passende maatzorg leveren.
  • Multidisciplinaire zorg: Door het samenbrengen van meerdere specialismen onder één dak, zijn de lijnen onderling kort. Dit maakt het voor ons mogelijk multidisciplinaire en patiëntgerichte maatzorg te bieden van hoogstaande kwaliteit.
  • Diagnostiek: Verwijzing voor diagnostisch onderzoek (radiologie, ECG, inspanningsonderzoek, echocardiografie, audiometrie, EEG en EMG) is mogelijk.

Waarderingen historie

2023
9.2
52 waarderingen
2022
9.0
253 waarderingen
2021
9.2
219 waarderingen
2020
9.3
202 waarderingen
2019
9.1
153 waarderingen
2018
9.2
66 waarderingen
2017
8.8
31 waarderingen

Recente waarderingen

27 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben dit jaar en vorig jaar voor beide knieen behandeld bij Acibadem Amsterdam door orthopedisch chirurg dr. Pijnenburg. Het ziekenhuis is zeer efficient en alles wordt vergoed door standaard...

26 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik heb een heel gestroomlijnde manier van werken ervaren, van de röntgen tot het lab, van apotheek naar chirurg. Overal was ik een naam en geen nummer. Binnen zes weken werd ik al geholpen: een...

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 53 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Urk, P.R. van

Beroep

Orthopeed

Specialisme

Wervelkolomchirurgie

Zorginstelling

Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam, Amsterdam
10

18 waarderingen

Gaalen, S.M. van

Beroep

Orthopeed

Specialisme

Wervelkolomchirurgie

Zorginstelling

Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam, Amsterdam
9.9

38 waarderingen

Karssemakers, L.H.E.

Beroep

Kaakchirurg

Zorginstelling

Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam, Amsterdam
9.9

21 waarderingen

Bekijk alle specialisten