Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Blaascentrum

Organisatie

9
.3

uit 26 waarderingen. Deze organisatie heeft te weinig waarderingen.

Over Andros Blaascentrum

Andros Blaascentrum is dé specialist voor blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, incontinentie en terugkerende blaasontstekingen. Met klinieken in Den Haag, Baarn en Arnhem.

Zorg door ervaren artsen in multidisciplinaire teams. Resultaatgericht, met veel tijd voor uitleg en overleg. Andros is verzekerde urologische zorg in gespecialiseerde klinieken.

Voor Interstitiële Cystitis heeft Andros een eigen Centrum voor Blaaspijnsyndroom. Voor overactieve blaas, chronische blaasontstekingen en urineverlies is er een gespecialiseerd spreekuur.

Chronische blaasproblemen

Bij blaasproblemen is het vaak moeilijk om de juiste oorzaak te achterhalen. Zeker als de klachten chronisch zijn. De plas niet kunnen ophouden, vaak moeten plassen en pijn in de blaas zijn de meest voorkomende symptomen van blaasklachten. Als blaasproblemen lang aanhouden of steeds terugkomen spreken we van chronische blaasproblemen.

Eigen Centrum voor Blaaspijnsyndroom

Het blaaspijnsyndroom (Interstitiële Cystitis) is een zware belasting met een grote impact op uw dagelijkse leven. Dé specialist op het gebied van blaaspijn is uroloog Erik Arendsen. Samen met zijn multidisciplinaire team biedt hij een unieke resultaatgerichte aanpak in ons Centrum voor Blaaspijnsyndroom. Dit centrum is in Den Haag en Baarn.

Spreekuren overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen of urineverlies

Na een uitgebreid onderzoek door onze arts dr. Dick Janssen en de bekkenfysiotherapeut zal samen met u een behandelplan opgesteld worden. Indien nodig kan hij daarbij onze continentieverpleegkundigen, onze gynaecoloog, seksuoloog of diëtist inschakelen om de diagnostiek en de behandeling zo compleet mogelijk te maken. Deze spreekuren zijn in Baarn en Arnhem.

Multidisciplinaire teams

Andros staat voor de beste medische zorg waarbij de cliënt centraal staat. In onze klinieken kiezen we ervoor om specialist te zijn voor specifieke klachten en aandoeningen. We werken met multidisciplinaire teams met urologen, gynaecologen, gespecialiseerde verpleegkundigen, een bekkenfysiotherapeut en diëtist. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we de juiste behandeling op het juiste moment adviseren en krijgt u de beste zorg.

Zeer ervaren specialisten

In onze klinieken werken zeer ervaren artsen die zich hebben zich toegelegd op de specifieke behandelingen en onderzoeken die in het blaascentrum worden uitgevoerd. Hierdoor hebben zij een grote ervaring en expertise opgebouwd. Er is veel tijd voor uitleg en overleg. Andros is een kliniek zonder dat u voelt dat u in een kliniek bent. Uiteraard zijn er behandelkamers, verpleegkundigen en specialisten, maar de sfeer, inrichting en instelling van alle medewerkers zijn er op gericht uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Met ZKN-keurmerk

Alle Andros klinieken hebben het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk. Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen. 

Geen extra kosten

Onze (basispakket-) zorg is voor u niet duurder dan in een regulier ziekenhuis. Urologische zorg factureren we direct aan uw zorgverzekeraar. Gynaecologische zorg kunnen we bij de meeste verzekeraars ook direct factureren, als het niet kan bij uw zorgverzekering dan kunt u het zelf rechtstreeks bij de zorgverzekering declareren.

Meer info en zelftesten op onze website

Op www.blaascentrum.nl  kunt u online zelftesten invullen en ziet u direct de uitslag over de ernst van uw klachten kunt. Gratis en anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch via 026 389 1753

Meer informatie leest u op www.blaascentrum.nl.

Waarderingen historie

2024
9.0
3 waarderingen
2023
9.4
7 waarderingen
2022
9.5
4 waarderingen
2021
9.1
9 waarderingen
2020
9.3
11 waarderingen
2019
8.7
36 waarderingen
2018
7.8
18 waarderingen
2017
8.5
53 waarderingen
2016
8.8
3 waarderingen

Locaties

Er vallen 3 locaties onder deze organisatie:

Logo icon Overige kliniek Andros Blaascentrum Rijswijk – Den Haag - Rijswijk
Andros Blaascentrum Rijswijk – Den Haag

Medisch specialistische zorg

Locatie

Rijswijk

9.0

10 waarderingen

Logo icon Overige kliniek Andros Blaascentrum Baarn - Baarn
Andros Blaascentrum Baarn

Medisch specialistische zorg

Locatie

Baarn

9.5

10 waarderingen

Logo icon Overige kliniek Andros Blaascentrum Arnhem - Arnhem
Andros Blaascentrum Arnhem

Medisch specialistische zorg

Locatie

Arnhem

9.3

6 waarderingen