Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Blaascentrum Arnhem

Medisch specialistische zorg

9
.2

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Andros Blaascentrum Arnhem - Arnhem op 29 april 2022

Luisteren

9

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

9

Samenwerking

8

Behandeling

10

Toelichting

Bij mij de HoIEP operatie uitgevoerd in feb 2022 ,operatie zeer prettig verlopen voor mijn , om 15:00 u geholpen en na 1 nacht met een spoelkatheter in het Spaarne Gasthuis verbleven ,de volgende ochtend 8:30 ging de katheter eruit en na behoorlijk wat gedronken te hebben kon ik al om 10:00 in de fles plassen met grote snelheid en volume zonder enige pijn te hebben met het plassen onbegrijpelijk na zo’n operatie. Ik kan iedereen die een vergrote prostaat heeft en daardoor niet meer kan plassen voor deze operatie te gaan , want je ben je levenslang van het probleem af , je moet de prostaat even zien als een sinaasappel ze laseren de inhoud weg en laten de schil intact, dat in tegenstelling van het pellen van de prostaat ,dan groeit die weer aan zodat je na een paar jaar weer aan de beurt ben. Het enige nadeel van deze operatie is dat de droog klaar komt, het sperma gaat naar de blaas toe en dat plas je later weer uit ,maar het gevoel is hetzelfde hetzelfde als voor de operatie.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Andros Blaascentrum Arnhem? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.