Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Clinics Amsterdam

Medisch specialistische zorg

8
.9

uit 661 waarderingen

vrijdag
Gesloten

Open om 8:30 - 17:00

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00
dinsdag
8:30 - 17:00
woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 17:00

Informatie over

Over Andros Clinics Amsterdam

Andros Clinics is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. Met een gespecialiseerd blaascentrum voor vrouwen en mannen. En sterilisatieklinieken voor mannen.

In onze klinieken kunt u terecht voor verzekerde zorg door ervaren medisch specialisten. Met veel tijd voor uitleg en overleg. We zijn de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Jaarlijks bezoeken meer dan 15.000 patiënten onze klinieken.

Eigen Centrum voor Prostaatkanker Precisiediagnostiek

In dit centrum voorkomt Andros onnodige biopsies, omdat éérst onderscheid wordt gemaakt tussen potentieel gevaarlijke en ongevaarlijke tumoren door inzet van MRI en biomarkers. Is een biopsie noodzakelijk dan wordt er betrouwbaarder en veiliger gebiopteerd middels een MRI fusie biopsie via de huid.

Behandeling van verouderingsklachten bij de man

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of vitaliteitverlies. Meer nog dan hartklachten of welke andere klachten ook, zorgen klachten aan het urogenitale systeem, van de blaas tot de penis, bij ouder wordende mannen voor een daling in de levenskwaliteit en levensvreugde.  Andros richt zich voornamelijk op: Plasklachten, veelal als gevolg van goedaardige prostaatvergroting (maar ook vroege opsporing van prostaatkanker) Seksuele problemen, zoals erectiestoornissen en vroegtijdige zaadlozing Vitaliteitsverlies als gevolg van een tekort aan testosteron

Veel mannen blijven lang en onnodig rondlopen met deze klachten, terwijl er vaak veel aan te doen is, ook zonder zware operatieve ingreep. U kunt bij Andros duidelijkheid krijgen en een goed en onafhankelijk behandeladvies. De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en de verbetering van levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen en minimale ingrepen te behandelen, zodat zware operatieve ingrepen niet nodig zijn. Begeleiding op de leefstijl (eten, drinken, roken, bewegen) speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Hoge kwaliteit van zorgverlening

Andros heeft het ZKN-keurmerk en staat voor excellente zorg. Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Met veel tijd voor uitleg en overleg, een vriendelijke sfeer en alle basis-onderzoeken op 1 dag. Andros is verzekerde zorg.

Andros is in staat om verbeterde mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling snel aan te kunnen bieden. Omdat we gespecialiseerd zijn in specifieke aandoeningen is er veel aandacht voor innovatie op dit vlak. Zoals bijvoorbeeld de unieke ‘precisiediagnostiek’ voor prostaatkanker. 

Sterilisatie voor Mannen (vasectomie)

Deskundige sterilisatie, altijd door een ervaren urologen én in een ontspannen sfeer. Met ZKN-keurmerk, hoge klantwaarderingen en een korte wachttijd. Vaak is een sterilisatie direct bij het 1e bezoek mogelijk. Vind antwoord op al uw vragen over sterilisatie op  www.sterilisatieklinieken.nl.

Complexe blaasproblemen voor vrouwen en mannen

In ons blaascentrum behandelen we blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, incontinentie en terugkerende blaasontstekingen. Voor uitgebreide informatie zie Andros Blaascentrum op ZorgkaartNederland en www.blaascentrum.nl.

 

Waarderingen historie

2023
9.1
87 waarderingen
2022
9.0
116 waarderingen
2021
8.9
210 waarderingen
2020
9.0
143 waarderingen
2019
8.7
159 waarderingen
2018
8.7
132 waarderingen
2017
8.8
273 waarderingen
2016
8.7
285 waarderingen
2015
8.8
224 waarderingen
2014
8.8
220 waarderingen
2013
8.8
52 waarderingen

Recente waarderingen

1 juni 2023 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

In mijn gevalideerde in goed overleg besloten voorlopig af te zien van prostaat behandeling. Dat is uit de testen en metingen voorlopig besloten. Eerlijk en goed advies.

9.0
Lees meer
1 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Kliniek en personeel straalt professionaliteit en rust uit. Kliniek hanteert in mijn ogen de beste aanpak van mijn kwaal.

9.4
Lees meer
31 mei 2023 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

Tot de resum operatie is alles goed gegaan zoals het was aangegeven.na de operatie de ellende die je meemaakt is nergens aangegeven of verteld.vooral de pijn en hoelang de nabloeding.he is overal...

6.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 12 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Barwari, K.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Amsterdam, Amsterdam
9.4

95 waarderingen

Naderi, N.
Naderi, N.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Amsterdam, Amsterdam
9.1

14 waarderingen

Vegt, P.D.J.
Vegt, P.D.J.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Amsterdam, Amsterdam
9.0

102 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Twitter Andros Clinics Amsterdam

Andros Clinics Nieuwsbrief @AndrosKliniek al gelezen? We vertellen u graag meer over de prostaatscan, onze nieuwe samenwerking met… https://t.co/pnitirZglH
Andros Clinics RT @pks251014: Bekijk onze video voor Holland van Boven op SBS6. Bestuurslid Will Jansen en uroloog Roderick van den Bergh @roodvdb uit het…
Andros Clinics #vacature #medisch #secretaresse @AndrosKliniek voor 16 uur per week in Amsterdam. Lees de volledige vacature hier: https://t.co/Sr5qbEI3Cu
Bezoek Twitter pagina

Socials