Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Clinics Arnhem

Medisch specialistische zorg

9
.0

uit 770 waarderingen

dinsdag
Gesloten

Open om 8:30 - 17:00

woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 17:00
vrijdag
8:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00

Informatie over

Over Andros Clinics Arnhem

Andros Clinics is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. Met een gespecialiseerd blaascentrum voor vrouwen en mannen. En sterilisatieklinieken voor mannen.

In onze klinieken kunt u terecht voor verzekerde zorg door ervaren medisch specialisten. Met veel tijd voor uitleg en overleg. We zijn de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Jaarlijks bezoeken meer dan 15.000 patiënten onze klinieken.

Eigen Centrum voor Prostaatkanker Precisiediagnostiek

In dit centrum voorkomt Andros onnodige biopsies, omdat éérst onderscheid wordt gemaakt tussen potentieel gevaarlijke en ongevaarlijke tumoren door inzet van MRI en biomarkers. Is een biopsie noodzakelijk dan wordt er betrouwbaarder en veiliger gebiopteerd middels een MRI fusie biopsie via de huid.

Behandeling van verouderingsklachten bij de man

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of vitaliteitverlies. Meer nog dan hartklachten of welke andere klachten ook, zorgen klachten aan het urogenitale systeem, van de blaas tot de penis, bij ouder wordende mannen voor een daling in de levenskwaliteit en levensvreugde.  Andros richt zich voornamelijk op: Plasklachten, veelal als gevolg van goedaardige prostaatvergroting (maar ook vroege opsporing van prostaatkanker) Seksuele problemen, zoals erectiestoornissen en vroegtijdige zaadlozing Vitaliteitsverlies als gevolg van een tekort aan testosteron

Veel mannen blijven lang en onnodig rondlopen met deze klachten, terwijl er vaak veel aan te doen is, ook zonder zware operatieve ingreep. U kunt bij Andros duidelijkheid krijgen en een goed en onafhankelijk behandeladvies. De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en de verbetering van levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen en minimale ingrepen te behandelen, zodat zware operatieve ingrepen niet nodig zijn. Begeleiding op de leefstijl (eten, drinken, roken, bewegen) speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Hoge kwaliteit van zorgverlening

Andros heeft het ZKN-keurmerk en staat voor excellente zorg. Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Met veel tijd voor uitleg en overleg, een vriendelijke sfeer en alle basis-onderzoeken op 1 dag. Andros is verzekerde zorg.

Andros is in staat om verbeterde mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling snel aan te kunnen bieden. Omdat we gespecialiseerd zijn in specifieke aandoeningen is er veel aandacht voor innovatie op dit vlak. Zoals bijvoorbeeld de unieke ‘precisiediagnostiek’ voor prostaatkanker. 

Sterilisatie voor Mannen (vasectomie)

Deskundige sterilisatie, altijd door een ervaren urologen én in een ontspannen sfeer. Met ZKN-keurmerk, hoge klantwaarderingen en een korte wachttijd. Vaak is een sterilisatie direct bij het 1e bezoek mogelijk. Vind antwoord op al uw vragen over sterilisatie op  www.sterilisatieklinieken.nl.

Complexe blaasproblemen voor vrouwen en mannen

In ons blaascentrum behandelen we blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, incontinentie en terugkerende blaasontstekingen. Voor uitgebreide informatie zie Andros Blaascentrum op ZorgkaartNederland en www.blaascentrum.nl.

 

Waarderingen historie

2024
9.0
64 waarderingen
2023
9.1
182 waarderingen
2022
8.9
173 waarderingen
2021
8.9
211 waarderingen
2020
8.8
190 waarderingen
2019
8.9
257 waarderingen
2018
8.8
204 waarderingen
2017
9.0
399 waarderingen
2016
9.0
454 waarderingen
2015
8.9
422 waarderingen
2014
8.9
438 waarderingen
2013
8.9
116 waarderingen

Recente waarderingen

14 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

deskundigheid en fijne behandeling en uitleg

9.5
Lees meer
11 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

De behandeling wordt duidelijk en met goede uitleg besproken wat vertrouwen geeft in de behandeling. Je wordt gezien als persoon en niet als patiënt.

10 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

Kleinschalige kliniek. Gemakkelijk bereikbaar. Deskundig personeel.

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 19 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Kil, P.J.M.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Arnhem, Arnhem
9.2

133 waarderingen

Immerzeel, J.J.F.M.
Immerzeel, J.J.F.M.

Beroep

Radiotherapeut

Zorginstelling

Andros Clinics Arnhem, Arnhem
9.2

23 waarderingen

Naderi, N.
Naderi, N.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Arnhem, Arnhem
9.0

152 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Socials