Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Clinics Baarn

Medisch specialistische zorg

9
.0

uit 634 waarderingen

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00
dinsdag
8:30 - 17:00
woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 17:00
vrijdag
8:30 - 17:00

Informatie over

Over Andros Clinics Baarn

Andros Clinics is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. Met een gespecialiseerd blaascentrum voor vrouwen en mannen. En sterilisatieklinieken voor mannen.

In onze klinieken kunt u terecht voor verzekerde zorg door ervaren medisch specialisten. Met veel tijd voor uitleg en overleg. We zijn de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Jaarlijks bezoeken meer dan 15.000 patiënten onze klinieken.

Eigen Centrum voor Prostaatkanker Precisiediagnostiek

In dit centrum voorkomt Andros onnodige biopsies, omdat éérst onderscheid wordt gemaakt tussen potentieel gevaarlijke en ongevaarlijke tumoren door inzet van MRI en biomarkers. Is een biopsie noodzakelijk dan wordt er betrouwbaarder en veiliger gebiopteerd middels een MRI Fusie biopsie via de huid.

Behandeling van verouderingsklachten bij de man

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of vitaliteitverlies. Meer nog dan hartklachten of welke andere klachten ook, zorgen klachten aan het urogenitale systeem, van de blaas tot de penis, bij ouder wordende mannen voor een daling in de levenskwaliteit en levensvreugde.  Andros richt zich voornamelijk op: Plasklachten, veelal als gevolg van goedaardige prostaatvergroting (maar ook vroege opsporing van prostaatkanker) Seksuele problemen, zoals erectiestoornissen en vroegtijdige zaadlozing Vitaliteitsverlies als gevolg van een tekort aan testosteron

Veel mannen blijven lang en onnodig rondlopen met deze klachten, terwijl er vaak veel aan te doen is, ook zonder zware operatieve ingreep. U kunt bij Andros duidelijkheid krijgen en een goed en onafhankelijk behandeladvies. De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en de verbetering van levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen en minimale ingrepen te behandelen, zodat zware operatieve ingrepen niet nodig zijn. Begeleiding op de leefstijl (eten, drinken, roken, bewegen) speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Hoge kwaliteit van zorgverlening

Andros heeft het ZKN-keurmerk en staat voor excellente zorg. Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Met veel tijd voor uitleg en overleg, een vriendelijke sfeer en alle basis-onderzoeken op 1 dag. Andros is verzekerde zorg.

Andros is in staat om verbeterde mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling snel aan te kunnen bieden. Omdat we gespecialiseerd zijn in specifieke aandoeningen is er veel aandacht voor innovatie op dit vlak. Zoals bijvoorbeeld de unieke ‘precisiediagnostiek’ voor prostaatkanker. 

Sterilisatie voor Mannen (vasectomie)

Deskundige sterilisatie, altijd door een ervaren urologen én in een ontspannen sfeer. Met ZKN-keurmerk, hoge klantwaarderingen en een korte wachttijd. Vaak is een sterilisatie direct bij het 1e bezoek mogelijk. Vind antwoord op al uw vragen over sterilisatie op  www.sterilisatieklinieken.nl.

Complexe blaasproblemen voor vrouwen en mannen

In ons blaascentrum behandelen we blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, incontinentie en terugkerende blaasontstekingen. Voor uitgebreide informatie zie Andros Blaascentrum op ZorgkaartNederland en www.blaascentrum.nl.

 

Waarderingen historie

2024
9.0
66 waarderingen
2023
9.0
189 waarderingen
2022
9.0
141 waarderingen
2021
8.9
174 waarderingen
2020
9.0
83 waarderingen
2019
8.8
98 waarderingen
2018
8.7
72 waarderingen
2017
8.8
109 waarderingen
2016
8.7
118 waarderingen
2015
8.5
56 waarderingen
2014
8.5
61 waarderingen
2013
8.2
13 waarderingen

Recente waarderingen

15 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

fijne omgeving, persoonlijke benadering, deskundige en professionele uitstraling

9.3
Lees meer
15 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

De communicatie kan beter ook telefonische uitleg Dat gaat allemaal nogal snel. Maar de behandelingen worden erg nauwkeurig uitgevoerd complinenten voor het team. Want tijdens de behandeling wordt er...

8.0
Lees meer
15 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

Mijn ervaring met Andros Clinics is zeer positief. Korte wachttijden, en kreeg het gevoel dat ik bij de juiste Uroloog terecht was gekomen. Dat gaf mij een goed gevoel. Ik wil Dr. Kil en zijn team...

8.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 24 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Barwari, K.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Baarn, Baarn
9.7

9 waarderingen

Blokker, R.S.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Baarn, Baarn
9.3

56 waarderingen

Groenendijk, P.M.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Baarn, Baarn
10

2 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Socials