Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Clinics Den Bosch

Medisch specialistische zorg

9
.5

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Andros Clinics Den Bosch

Mannen Sterilisatie in Den Bosch door Andros Clinics

Andros Clinics, dé specialist voor vasectomie, biedt ook sterilisaties aan in Den Bosch. Mannen sterilisatie is een van de expertises van Andros Clinics, de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. De sterilisatie wordt altijd uitgevoerd door een ervaren uroloog én in een ontspannen sfeer. Andros Clinics heeft het ZKN-keurmerk, hoge klantwaarderingen en korte wachttijden.

De betrouwbaarste anticonceptie

Een sterilisatie van de man (vasectomie) is een eenvoudige ingreep aan de zaadleiders waardoor er geen bevruchting meer kan plaatsvinden. Bij een sterilisatie snijdt de arts een stukje tussen beide zaadleiders uit. Het is de betrouwbaarste anticonceptie methode. Jaarlijks laten circa 20.000 mannen zich steriliseren in Nederland.

De sterilisatie duurt ongeveer 10 à 15 minuten en gebeurt onder plaatselijke verdoving. De meeste mannen vinden de pijn meevallen. Soms nemen mannen voor en na de ingreep paracetamol. Je moet wel zeker weten dat je geen kinderwens meer hebt want een sterilisatie ongedaan maken is niet altijd mogelijk.

Kiezen voor zekerheid

Bij een mannen sterilisatie wordt na 3 maanden gecheckt of de sterilisatie is geslaagd. Dat geeft zekerheid. Je bent dus niet direct onvruchtbaar. Anticonceptie is nodig tot je een positieve uitslag krijgt.

Zorgen over seks zijn niet nodig

Je erectie en gevoel bij klaarkomen veranderen niet, de hoeveelheid sperma ziet er hetzelfde uit, je zin in seks blijft en ook je testosteron verandert niet.

Lees ervaringen, medische informatie en praktische zaken

Lees ervaringen, medische informatie en praktische zaken op www.sterilisatieklinieken.nl. Met video’s van de meest gestelde vragen. Je kan snel bij ons terecht in Amsterdam, Arnhem, Baarn, Den Haag of Den Bosch. Een afspraak maak je via 026 389 1753

Vaak is een sterilisatie direct bij het 1e bezoek mogelijk. Vind antwoord op al je vragen over sterilisatie op www.sterilisatieklinieken.nl of bekijk ons YouTube channel.

In Den Bosch biedt Andros Clinics uitsluitend sterilisatie van de man aan. Deze worden verricht in het Vrouwen Medisch Centrum Den Bosch. In andere Andros klinieken kunt u ook terecht voor prostaatkanker, prostaat- en blaasklachten, erectieproblemen en testosteron tekort.

Vind hier alle info!

Op de website vind je nog meer informatie over vasectomie en informatievideo’s. Ook veel aandacht voor:

Seks na sterilisatie,

Pijn en sterilisatie, hoe zit dat?,

Anticonceptie voor mannen

Ervaringen sterilisatie man

Voor en nadelen van sterilisatie man

Alle veelgestelde vragen op een rij

 

 

Waarderingen historie

2024
10
2 waarderingen
2023
9.2
7 waarderingen
2022
9.7
3 waarderingen

Recente waarderingen

19 februari 2024 - Geplaatst door de redactie
via Bosgra onderzoek

Zeer correcte, vriendelijke en vakkundige behandeling. Ik heb zelfs hartelijk gelachen met de specialist tijdens de behandeling vanwege de verhalen die we elkaar vertelden. Duidelijke informatie die...

30 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik kwam hier voor een vasectomie. De ontvangst was erg prettig en gemoedelijk, en er werd duidelijk en helder verteld wat de procedure was. De locatie voelde huiselijk, niet als een kliniek, wat ik...

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 14 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Stomp-Agenant, M.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Den Bosch, 's-Hertogenbosch
10

1 waardering

Bannenberg, J.H.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Den Bosch, 's-Hertogenbosch
-

0 waarderingen

Barwari, K.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Den Bosch, 's-Hertogenbosch
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten