Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Clinics Rijswijk – Den Haag

Medisch specialistische zorg

8
.9

uit 447 waarderingen

maandag
8:30 - 17:00
dinsdag
8:30 - 17:00
woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 17:00
vrijdag
8:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Informatie over

Over Andros Clinics Rijswijk – Den Haag

Andros Clinics is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. Met een gespecialiseerd blaascentrum voor vrouwen en mannen. En sterilisatieklinieken voor mannen.

In onze klinieken kunt u terecht voor verzekerde zorg door ervaren medisch specialisten. Met veel tijd voor uitleg en overleg. We zijn de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Jaarlijks bezoeken meer dan 15.000 patiënten onze klinieken.

Eigen Centrum voor Prostaatkanker Precisiediagnostiek

In dit centrum voorkomt Andros onnodige biopsies, omdat éérst onderscheid wordt gemaakt tussen potentieel gevaarlijke en ongevaarlijke tumoren door inzet van MRI en biomarkers. Is een biopsie noodzakelijk dan wordt er betrouwbaarder en veiliger gebiopteerd middels een MRI fusie biopsie via de huid.

Behandeling van verouderingsklachten bij de man

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of vitaliteitverlies. Meer nog dan hartklachten of welke andere klachten ook, zorgen klachten aan het urogenitale systeem, van de blaas tot de penis, bij ouder wordende mannen voor een daling in de levenskwaliteit en levensvreugde.  Andros richt zich voornamelijk op: Plasklachten, veelal als gevolg van goedaardige prostaatvergroting (maar ook vroege opsporing van prostaatkanker) Seksuele problemen, zoals erectiestoornissen en vroegtijdige zaadlozing Vitaliteitsverlies als gevolg van een tekort aan testosteron

Veel mannen blijven lang en onnodig rondlopen met deze klachten, terwijl er vaak veel aan te doen is, ook zonder zware operatieve ingreep. U kunt bij Andros duidelijkheid krijgen en een goed en onafhankelijk behandeladvies. De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en de verbetering van levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen en minimale ingrepen te behandelen, zodat zware operatieve ingrepen niet nodig zijn. Begeleiding op de leefstijl (eten, drinken, roken, bewegen) speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Hoge kwaliteit van zorgverlening

Andros heeft het ZKN-keurmerk en staat voor excellente zorg. Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Met veel tijd voor uitleg en overleg, een vriendelijke sfeer en alle basis-onderzoeken op 1 dag. Andros is verzekerde zorg.

Andros is in staat om verbeterde mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling snel aan te kunnen bieden. Omdat we gespecialiseerd zijn in specifieke aandoeningen is er veel aandacht voor innovatie op dit vlak. Zoals bijvoorbeeld de unieke ‘precisiediagnostiek’ voor prostaatkanker. 

Sterilisatie voor Mannen (vasectomie)

Deskundige sterilisatie, altijd door een ervaren urologen én in een ontspannen sfeer. Met ZKN-keurmerk, hoge klantwaarderingen en een korte wachttijd. Vaak is een sterilisatie direct bij het 1e bezoek mogelijk. Vind antwoord op al uw vragen over sterilisatie op  www.sterilisatieklinieken.nl.

Complexe blaasproblemen voor vrouwen en mannen

In ons blaascentrum behandelen we blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, incontinentie en terugkerende blaasontstekingen. Voor uitgebreide informatie zie Andros Blaascentrum op ZorgkaartNederland en www.blaascentrum.nl.

 

Waarderingen historie

2024
8.9
67 waarderingen
2023
8.9
135 waarderingen
2022
9.2
70 waarderingen
2021
9.0
105 waarderingen
2020
8.9
99 waarderingen
2019
8.7
132 waarderingen
2018
8.1
80 waarderingen
2017
8.7
146 waarderingen
2016
8.6
151 waarderingen
2015
8.5
148 waarderingen
2014
8.6
117 waarderingen
2013
8.4
4 waarderingen

Recente waarderingen

7 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Eerste onderzoek gehad. Duidelijk verteld was er mogelijk aan de hand is en vervolg afspraak gemaakt

4 april 2024 - Geplaatst door de redactie

De vraag of ik samen met de zorgverlener de behandeling bepaal is een vreemde vraag. Ik ga er vanuit, en dat is ook meer dan gebleken, dat Dr. Arendse de specialist is en weet welke behandeling ik...

9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 22 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Kiewiet de Jonge, M.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Rijswijk – Den Haag, Rijswijk
8.8

79 waarderingen

Groenendijk, P.M.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Rijswijk – Den Haag, Rijswijk
8.7

26 waarderingen

Arendsen, H.J.

Beroep

Uroloog

Zorginstelling

Andros Clinics Rijswijk – Den Haag, Rijswijk
8.6

71 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Socials