Naar de navigatie Naar de inhoud

ApneuCentrum Nederland

Overige kliniek

8
.0

uit 43 waarderingen

Waardering van ApneuCentrum Nederland - Barneveld op 21 februari 2022

Luisteren

3

Uitleg

5

Deskundigheid

2

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

4

Behandeling

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Slaapapneu

Toelichting

Ik heb een aantal keer dezelfde vragen moeten beantwoorden. Een keer benoemde ik dat ook en de mevrouw las mijn vorige antwoord voor. Het is mij onduidelijk waarom ik dit dan steeds moet herhalen. Na het slaaponderzoek een video consult met de arts (?) / medewerker gehad. Allereerst kwam deze persoon te laat en daarbij kreeg ik weer dezelfde vragen gesteld. Na 5min vragen beantwoorden gaf ze aan dat er geen sprake is van apneu, wat natuurlijk goed nieuws is. Maar ik vraag mij wel af waarvoor alle vragen dan opnieuw gesteld moesten worden terwijl de uitslag al bekend was. Alle begrip voor het thuiswerken maar ik voelde mij niet op mijn gemak dat er op de achtergrond iemand een deur opende terwijl er over mijn medische gegevens gesproken wordt. Een onprettig gesprek en het voelde als een niet-professioneel oordeel.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor ApneuCentrum Nederland? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.