Naar de navigatie Naar de inhoud

Borstkliniek Franciscus

Medisch specialistische zorg

9
.2

uit 108 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 16:30
dinsdag
8:00 - 16:30
woensdag
8:00 - 16:30
donderdag
8:00 - 16:30
vrijdag
8:00 - 16:30
zaterdag
Gesloten

Over Borstkliniek Franciscus

Welkom bij de Borstkliniek Franciscus - waar we begrijpen dat het voelen van een afwijking in uw borst of het krijgen van een doorverwijzing van het bevolkingsonderzoek verontrustend kan zijn. Bij ons hoeft u echter niet te wachten op duidelijkheid. Met een verwijzing van uw huisarts kunt u snel terecht bij onze topklinische Borstkliniek, erkend door de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Onze focus ligt op onderzoek en opleiden, en we zijn een STZ expertisecentrum op het gebied van borstkanker. Bij ons kunt u dus vertrouwen op deskundige zorg en behandeling.

Maar waarom zou u specifiek voor de Franciscus Borstkliniek kiezen? Hier is waarom:

  • Snelheid: bij ons kunt u snel terecht voor een eerste afspraak. We begrijpen dat tijd een belangrijke factor is bij de behandeling van borstaandoeningen.

  • Gemak: alle onderzoeken vinden zoveel mogelijk op één locatie plaats, en we streven ernaar om zoveel mogelijk onderzoeken op één dag te laten plaatsvinden. Dat betekent dat u niet meerdere afspraken hoeft te maken op verschillende locaties.

  • Duidelijkheid: we begrijpen dat onzekerheid en angst kunnen overheersen wanneer u geconfronteerd wordt met een mogelijke borstaandoening. Daarom geven we nog dezelfde dag een voorlopige uitslag, zodat u snel duidelijkheid heeft.

  • Deskundigheid: ons professionele en multidisciplinaire behandelteam is gespecialiseerd in de behandeling van borstaandoeningen en biedt persoonlijke begeleiding en nazorg tijdens uw behandeling.

  • Informatie: we geloven dat duidelijke mondelinge en schriftelijke informatie van essentieel belang is bij de behandeling van borstaandoeningen. Daarom zorgen we ervoor dat u goed geïnformeerd bent over uw diagnose, behandeling en nazorg.

We begrijpen dat het voelen van een afwijking in uw borst of het krijgen van een doorverwijzing een emotionele ervaring kan zijn. Bij de Borstkliniek Franciscus staan we klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. We bieden deskundige zorg en behandeling, maar ook persoonlijke aandacht en empathie.

Waarderingen historie

2024
9.4
35 waarderingen
2023
9.1
73 waarderingen

Recente waarderingen

16 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Na maanden van chemotherapie en een operatie heb ik toch wel een kijkje in het ziekenhuis kunnen nemen. Wat een top team. Heel erg op elkaar afgestemd. Laat wel echt je eigen mening en wensen horen,...

Reactie van/namens Borstkliniek Franciscus - Schiedam

Bedankt voor uw waardering, wij zullen zorgen dat ook de collega's van de oncologie uw waardering te lezen krijgen. Wat fijn...

8.3
Lees meer

Deze waardering is geselecteerd door de zorgaanbieder
23 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Ben helemaal over alles tevreden!

9.9
Lees meer
20 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn ervaring met de borstkliniek van het Fransiscus/ Vlietland ziekenhuis is zeer positief. Hier werkt een klein team van chirurgen (3) heel goed samen met de verpleegkundigen. Alle medewerkers...

10 april 2024 - Geplaatst door de redactie

De borstkliniek van het Franciscus Vlietland, heeft allereerst een rustgevende uitstraling en zowel het personeel als de staf beginnen je daadwerkelijk meteen gerust te stellen en leggen uit wat de...

9.4
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Klem, T.M.A.L.

Beroep

Chirurg

Specialisme

Oncologie

Zorginstelling

Borstkliniek Franciscus, Schiedam
10

4 waarderingen

Feldmann-Van Leeuwen, S.

Beroep

Verpleegkundig specialist

Specialisme

Algemene gezondheidszorg

Zorginstelling

Borstkliniek Franciscus, Schiedam
-

0 waarderingen

Hoskam, B.B.C.

Beroep

Verpleegkundig specialist

Specialisme

Algemene gezondheidszorg

Zorginstelling

Borstkliniek Franciscus, Schiedam
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten