Naar de navigatie Naar de inhoud

Diabeter Schiphol

Overige kliniek

9
.9

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Diabeter Schiphol - Schiphol op 12 september 2016

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Diabetes

Toelichting

Diabeter schiphol, Hier word je goed ondersteund met de dagelijkse handelingen die je doet voor je eigen kind. Ze nemen volop de tijd voor je en bent hier geen nummer maar echt een patiënt met naam.Ze nemen de tijd om alles uit te leggen en luisteren ook naar jou eigen verhaal en vragen.Fatima en de. Simm zijn 2 toppers mijn dochter is helemaal weg van ze en gaat graag naar hun toe. Erg handig ook is het uitlezen van je meter ipv alles op papier bijhouden.  Afspraken en wachttijden zijn goed te maken en de tijd van wachten valt reuze mee. En in de wachtkamer staat genoeg om te drinken en ook echt de limonade voor de diabetes zonder khd. Enige min punt zijn de parkeerkosten, misschien idee om een vast tarief te doen voor patiënten van diabeter.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Diabeter Schiphol? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.