Naar de navigatie Naar de inhoud

FlexClinics Orthopedie

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.7

uit 69 waarderingen

vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00
woensdag
8:00 - 18:00
donderdag
8:00 - 18:00

Waardering van FlexClinics Orthopedie - Utrecht op 31 mei 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Na veel misère met mijn heupprothese en 3 luxaties kwam ik voor een second opinion bij dokter Joris van der Lugt van FlexClinics terecht. Vanaf het eerste contactmoment met de manager operations was het bingo. Slagvaardig, betrokken, oprecht geïnteresseerd en bovenal vakkundig en werkend volgens de nieuwste inzichten en met de nieuwste technieken. Niet onbelangrijk: tussen het eerste consult en de operatie slechts vijf weken zat. Uitleg over de procedure, anesthesie, de operatie, en het herstel waren helder en to the point. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van de nazorg. Heel uitzonderlijk vond ik de teamgeest en het plezier in het werk van alle Flexclinics-medewerkers die ik meemaakte. Van ''hoog tot laag'', iedereen was plus100% bezig het beste uit zichzelf, elkaar én de patiënt te halen. Zelf werkend in de innovatie van de geneeskunde opleiding, heb ik bij Flexclinics ervaren dat patiënten en dokters daar echt beter van worden! Zorg zoals het moet: met een gouden randje.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor FlexClinics Orthopedie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.