Naar de navigatie Naar de inhoud

Andros Blaascentrum Den Haag

Overige kliniek

8
.9

uit 54 waarderingen

Informatie over

Waardering van Andros Blaascentrum Den Haag - Den Haag op 26 mei 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

8

Samenwerking

10

Behandeling

8

Toelichting

Daar ik als patiënt te veel pijn had en te ziek was , ook te passief was, heb ik zelf onvoldoende gevraagd, over de evt.behandelingen! Ik stond vrij om alles te vragen, dus kreeg ik van de arts goede uitleg over de behandelingen en de erkenning dat hij begreep zo goed hoe pijnlijk dit is! Zo begripvol! Ook kreeg ik goede uitleg over de de neurostimulatie en begrip voor de pijn die ik had! Bij de gynaecoloog ook hele goede uitleg over verschillende medicatie! De zorg die ik daarna kreeg was heel kundig en inlevend/begripvol! Alle middelen die men kon bieden zijn toen ingezet! Niets anders dan lof! Dit geldt voor alle artsen/deskundigen! Het herstel duurt nu nog voort! Het is een multidisciplinaire aanpak in een of twee dagen diagnose en de aanpak van de klachten dat is uniek te noemen! De bekkenbodemarts hele goede uitleg over hoe je het beste klachten van de blaas kunt voorkomen! De dietist heeft voor een persoonlijk dieet gezorgd Ort-moleculaire therapeut gaf vitaminetip


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Andros Blaascentrum Den Haag? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.