Naar de navigatie Naar de inhoud

Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven, locatie Rotterdam

Medisch specialistische zorg

8
.8

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven, locatie Rotterdam

Wij streven naar een goede kwaliteit van leven voor iedereen die we begeleiden en behandelen. Samen met u willen wij zorgen dat het goed gaat met uw kind; niet alleen op school, maar vooral ook thuis en in de sociale omgeving; en het liefst ook zonder lichamelijke klachten.

In ons medisch centrum kunnen we patiënten op verschillende manieren van dienst zijn voor lichamelijke en voor geestelijke klachten; vaak is het een combinatie. We beschikken over een gevarieerd team van deskundigen, waaronder kinderartsen, psychologen, pedagogen, psychiater, logopedist, diëtist, coach en EMDR-therapeut.

We maken gebruik van de nieuwste onderzoekmethoden en behandelingen. We werken o.a. met een portal waarmee ouders en eventueel andere betrokkenen –zoals de leerkracht of BSO- het functioneren van uw kind thuis, op school en in de sociale omgeving in beeld kunnen brengen. Zo kunnen we een functioneringsprofiel van uw kind maken dat we gebruiken bij het stellen van een diagnose. Waar nodig doen we aanvullende diagnostiek via psychologische testen, moderne concentratietesten, en zo nodig ook bloedonderzoek, ECG, e.a. Wij doen datgene wat voor uw kind nodig is; niet meer en ook niet minder. Op deze manier bieden we individueel gerichte zorg, waarmee we uw kind niet overbelasten maar wel de benodigde informatie krijgen om een goede diagnose te stellen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten zullen we samen met u evalueren of en welke zorg nodig is voor uw kind. De meeste zorg kunnen we bij voorkeur binnen ons team verlenen.

Behalve kinderen en adolescenten onderzoeken en behandelen we op verzoek ook steeds meer ouders. Diagnostiek en behandeling is nu dan ook mogelijk voor alle levensfasen.

Waarderingen historie

2023
9.9
2 waarderingen
2022
8.9
10 waarderingen
2021
6.7
3 waarderingen
2020
9.6
5 waarderingen
2019
9.1
9 waarderingen
2018
9.3
11 waarderingen
2017
9.2
6 waarderingen
2016
8.6
3 waarderingen
2015
9.5
1 waardering

Recente waarderingen

1 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Luistert goed naar problemen en wensen

E-mailadres
17 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Kundig personeel. Zowel psycholoog als AdHD specialist. Zeer toegankelijk. Perfecte en snelle communicatie. Fijne administratie. Klant staat centraal, je merkt dat ze echt hart hebben voor de mens....

E-mailadres
9.7
Lees meer
31 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Het is ongelooflijk wat een goede, professionele zorg je ontvangt bij MC Kinderplein. Ze zijn betrokken, zien de mens achter de patiënt, denken mee en zijn super snel in reactie en actie als dat...

E-mailadres
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Rours, G.I.J.G.

Beroep

Kinderarts

Zorginstelling

Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven, locatie Rotterdam, Rotterdam
9.6

16 waarderingen

Rodrigues Pereira, R.

Beroep

Kinderarts

Zorginstelling

Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven, locatie Rotterdam, Rotterdam
9.0

40 waarderingen

Sulkers, E.J.

Beroep

Kinderarts

Zorginstelling

Kinderplein Medisch Centrum voor kwaliteit van Leven, locatie Rotterdam, Rotterdam
9.3

1 waardering