Naar de navigatie Naar de inhoud

Medisch Centrum Wetering

Medisch specialistische zorg

9
.0

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
Gesloten

Open om 8:15 - 16:30

vrijdag
8:15 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:15 - 16:30
dinsdag
8:15 - 16:30
woensdag
8:15 - 20:00

Over Medisch Centrum Wetering

Medisch Centrum Wetering is gespecialiseerd in dermatologie en gynaecologie. Ook is er een plastisch chirurg werkzaam. Het centrum staat bekend om patiëntvriendelijkheid, tijd voor de patiënten en hoge kwaliteit van zorg. De specialisten willen zorg leveren die zich onderscheidt van de zorg die zij kenden uit hun ziekenhuisachtergrond, waarbij zij niet meer voldoende aandacht en tijd konden besteden aan hun patiënten.

Medisch Centrum Wetering werkt uitsluitend met zeer ervaren artsen. Mocht een langdurige behandeling nodig zijn dan wordt u begeleid door uw eigen vaste specialist.

Op de afdeling dermatologie kunt u terecht voor huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, acne en huidkanker. Maar de dermatologen zijn ook gespecialiseerd in zeldzame huidaandoeningen. Er zijn ook spreekuren voor flebologie (spataderen), proctologie (bijvoorbeeld voor aambeien), huidallergieën en kinderdermatologie.

Op de afdeling gynaecologie kunt u terecht voor de meeste gynaecologische problemen. De afdeling is gespecialiseerd in minimaal invasieve ingrepen (zonder narcose), afwijkend uitstrijkje, problemen in relatie tot de overgang, oriënterend fertiliteitsonderzoek of bijvoorbeeld menstruatiestoornissen.

De kennis van de dermatologen en gynaecologen wordt gebundeld in de vulva poli. Het is gebleken dat vrouwen met vulvaproblemen die op een vulvapoli door gynaecoloog en dermatoloog gezien worden veel baat hebben bij deze bundeling van kennis en expertise. Er is daarom veel vraag naar deze vorm van zorg. 

De plastisch chirurg is gespecialiseerd in reconstructieve chirurgie en handchirurgie. U kunt terecht voor verzekerde zorg (b.v. een triggerfinger of een ontstoken cyste) of cosmetische/niet verzekerde zorg. Criterium is dat het onder lokale anesthesie kan plaatsvinden.

Daarnaast houden in het centrum twee huidtherapeutes spreekuur en kunt u hier terecht voor bloedafname. Hierdoor wordt een breed scala aan zorg geboden

Op de website van Medisch Centrum Wetering wordt dit samengevat als: Topzorg in hartje Amsterdam.

 

Waarderingen historie

2022
8.9
6 waarderingen
2021
8.4
4 waarderingen
2020
9.7
7 waarderingen
2019
8.9
13 waarderingen
2018
9.6
10 waarderingen
2017
8.6
9 waarderingen
2016
8.1
4 waarderingen
2015
10
11 waarderingen
2014
9.4
35 waarderingen

Recente waarderingen

29 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Alles is goed georganiseerd in deze praktijk. Ik hoef eigenlijk nooit lang te wachten in de wachtkamer. De zorgverleners nemen de tijd en leggen alles begrijpelijk uit en tonen interesse.

25 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Ben tevreden over de behandeling , maar zeker ook alle zaken rond de behandeling. Receptie, wachtkamer afspraken maken, verzetten afspraak. Ook heel netjes gebeld de volgende dag hoe ik de nacht was...

5 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Na eind mei door mijn huisarts doorverwezen te zijn en 2 maanden bij deze kliniek te lopen, blijkt begin augustus dat er toch te weinig expertise in huis is over nagelafwijkingen en nageldiagnostiek....

Reactie van/namens Medisch Centrum Wetering - Amsterdam

Wat vervelend dat u onze zorg zo ervaren heeft. We kunnen u verzekeren dat onze zorg naar behoren is verlopen, rekening houdend...

3.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 14 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Mahesh, S.

Beroep

Gynaecoloog

Zorginstelling

Medisch Centrum Wetering, Amsterdam
10

15 waarderingen

Eijsman-Westerheijden, D.F.

Beroep

Basisarts

Zorginstelling

Medisch Centrum Wetering, Amsterdam
9.8

19 waarderingen

Stouthamer, A.

Beroep

Dermatoloog

Zorginstelling

Medisch Centrum Wetering, Amsterdam
7.1

12 waarderingen

Bekijk alle specialisten