Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Overige kliniek

9
.5
Adres
Hoofdweg 90 3067 GH Rotterdam
Telefoon
010-4361537
Openingstijden
woensdag
Gesloten. Open om 7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Park Medisch centrum & Parkkliniek zijn instellingen voor de specialismen Orthopedie, Neurochirurgie en Plastische Chirurgie.

 

In onze geavanceerde kliniek komen we optimaal tegemoet aan de wensen van patiënten met behandelingen volgens de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij onderscheiden ons door deze patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers met een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling. Wij hebben korte wachttijden.

 

Door de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol. Door de teamgeest, en onze waarden en normen kan eenieder die hier werkzaam is daarop aangesproken worden.

 

Voor onze artsen bieden wij een efficiënte organisatie die kan inspelen op hun wensen en eisen. De basis voor goede en verantwoorde zorgverlening ligt bij onze medewerkers, die deskundig zijn. Benodigde trainingen worden verzorgd.

 

Voor de Orthopedie zijn wij een grote aanbieder in de regio. Door ons te beperken tot de veel voorkomende verrichtingen kunnen wij ons specialiseren en onderscheidend zijn. Het doel is om de beste kliniek op het gebied van de knieprothese te worden. Hiervoor hebben wij een zeer hoogwaardig team van artsen samengesteld. 

 

Voor de Neurochirurgie zijn wij het speerpunt op het gebied van de behandeling van hernia. U kunt bij ons onder andere terecht voor de PTED techniek.

 

Ten aanzien van de Plastische Chirurgie willen wij de grootste aanbieder van zorg in de directe omgeving zijn. Dit willen we bereiken door de tevreden patiënt te zien als ambassadeur van onze instelling in combinatie met een concurrerende prijsstelling.

 

We zoeken de samenwerking met andere instellingen wanneer dit past bij het optimaliseren van de geleverde zorg.

 

Infectiepreventie is als onderdeel van de veiligheid voor de patiënten zeer belangrijk binnen Parkkliniek en Park Medisch Centrum.

 

Al onze voorzieningen dienen voor het kunnen aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt en het leveren van comfort voor onze patiënten. De voorzieningen voldoen blijvend aan alle eisen van onze artsen, de vakgroepen en de eisen van wet- en regelgeving.

 

Onze zorgdienstverlening, aanbieden van dagbehandelingen voor andere instellingen, willen we uitbreiden door bovenstaande waardoor ook hun patiënten en artsen tevreden zijn over samenwerking  en resultaten.

 

Park Medisch Centrum & Parkkliniek voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving en kansen voor verbetering worden dagelijks doorgevoerd.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden