Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.5

uit 722 waarderingen

dinsdag
Gesloten
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 14 juni 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

De keuze voor Park Medisch Centrum was voor mij belangrijk vanwege de korte wachttijd van +/- 4 weken na goedkeuring en de review over de behandelend chirurgen. Meer wist ik niet. Na de operatie vertelde mijn kamergenoot dat Park Medisch Centrum al 5 jaar op rij als beste kliniek beoordeeld werd. Dat kwam ook tot uiting bij mijn opname. Niets als lof voor alle diciplines. Iedereen doet haar / zijn uiterste best om je te woord te staan te verzorgen en te begeleiden. Alles wordt duidelijk met je besproken en uitgelegd, Voor en na de operatie wordt je behandeld met alle egards. En niets is te veel. Voldoende keuze uit maaltijden en drinken. Iederen stelt zich voor als de diensten wisselen. In een woord geweldig. Een echte aanrader.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.