Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.5

uit 741 waarderingen

maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 18 juni 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Na onduidelijkheid van lange wachttijden ben ik op zoek gegaan naar alternatief en daarbij kwam Park Medisch Centrum & Kliniek er voor mij heel gunstig uit. Op vrijdag contact via email gehad en op maandag al 1e gesprek. De operatie kon al na nog geen 3weken plaatsvinden. Super als je al zolang met pijn loopt die alleen maar erger wordt. Nu kort na de operatie is er nog pijn ( lang niet zo erg als daarvoor) maar dit gaat over en dat gaat vast snel over met alle duidelijke instructies. Ik raad Park Medisch Centrum & Kliniek voor iedereen die lange wachttijden en pijnlijden wil vermijden zeker aan. Dr Henkus heeft mij geopereerd met zijn vriendelijk kundige staf en ik ben weer op de been. Dank aan alle lieve, geduldige en duidelijke medewerkers van deze kliniek.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.