Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.5

uit 743 waarderingen

woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 8 juli 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rugpijn

Toelichting

Op 21 juni ben ik Geopereerd in Park kliniek Rotterdam voor een beknelling onderrug L4 & L5 Na velen jaren doorgebracht te hebben in een pijnkliniek en een apotheek leeg gegeten te hebben aan pijnstillers was ik er klaar mee. . Angst voor compacities is de reden dat ik voor pijn bestrijding heb gekozen, maar het ging niet meer dus opereren. Kon geen betere keuze gemaakt kunnen hebben ,super kliniek, geweldige arts en super verzorging. Na de operatie, na zoveel jaren geen pijn in billen en benen, kan weer stedentrip boeken Herstel gaat spoedig staat 3 maanden voor, ben nu 16 dagen onderweg maar gaat super , kan me redelijk pijnloos bewegen ongelofelijk, het is moeilijk kiezen voor pijnbestrijding of opereren, sterkte er mee. Ik ben blij met de uiteindelijke keuze


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.