Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.5

uit 725 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 27 mei 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Top kliniek ipv Parkkliniek! Vanuit limburg warm ontvangen door met een kop koffie.Je bent er geen patiënt maar gewoon mens. Op consult geweest bij de doker. De dokter is helder en had zijn plan al klaar. Er moest een operatie volgen. De secretaresse is daarna aan de slag gegaan voor mij en samen met dokter ervoor gezorgd dat ik 2 dagen na consult geopereerd kon worden. Na de operatie meteen pijn vrij! Dus mijn doel was geslaagd. De zorg is zo gestroomlijnd en zorgvuldig. Dat ik volgende dag alweer buiten stond. En ik met een lach op mijn gezicht weer richting het zuiden vertrok! Bedankt toppers!!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.