Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting Care4homecare

Medisch specialistische zorg

7
.1

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Stichting Care4homecare - Bladel op 20 juni 2022

Luisteren

3

Uitleg

6

Deskundigheid

3

Voor- en nadelen

6

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

4

Behandeling

3

Aandoening / behandeling

Dwarslaesie

Toelichting

Ervaring berust enkel op een ITB-traject, niet op direct zorg en/of verpleging. Hier moet worden opgemerkt dat ik een incomplete dwarslaesie het maar wel beperkt kan lopen. C4HC hanteert geen behandelplan. Er zijn dus geen afspraken, doelen etc. Client ontvangt geen rapportages van behandelingen. Planning gaat moeizaam, niets kan binnen 2 weken. Zelfs een controle van de pomp naar een MRI moeten ze uitbesteden. Door het ontbreken van een behandelplan en continue wisseling van behandelende verpleegkundige specialisten wordt er maar wat gedaan en worden er instellingen/ dingen maar uitgeprobeerd of het wordt compleet overgelaten aan de patiënt wat de nieuwe instelling moeten zijn. Als je niet oplet zetten ze gewoon een "oude" instelling opnieuw erin. Door de patiënt verzamelde informatie over het verloop wordt niet bekeken. Patiëntendossier worden niet of slecht gelezen. Klachten worden niet serieus genomen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stichting Care4homecare? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.