Naar de navigatie Naar de inhoud

Valeo Kliniek

Medisch specialistische zorg

7
.7

uit 44 waarderingen

woensdag
Gesloten

Open om 8:00 - 17:00

donderdag
8:00 - 17:00
vrijdag
8:00 - 12:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 17:00
dinsdag
8:00 - 17:00

Waardering van Valeo Kliniek - Barneveld op 15 maart 2023

Luisteren

2

Uitleg

3

Deskundigheid

2

Voor- en nadelen

2

Samen beslissen

2

Samenwerking

2

Behandeling

2

Toelichting

Valeo kliniek is een productiecentrum van slaaponderzoeken. Tijdens de intake (koffertjes lagen al klaar), wordt niet gekeken of het wel noodzakelijk is om een slaaponderzoek te doen, maar zsm met een koffertje buiten te zetten, zodat ze een factuur kunnen sturen. De bespreking van de resultaten na het onderzoek was gericht op het aanschaffen van nieuwe apneu apparatuur, ongeacht de noodzaak. I.o.m. huisarts en C-support is er niks met het waardeloze Valeo slaaponderzoek gedaan. Dit onderzoek is herhaald in het ziekenhuis en was wel professioneel. Bijkomstig bleek Valeo zich ook niet te houden aan de facturatie afspraak (2x bevestigd dat zij het zelf zouden regelen met de zorgverzekeraar). Zonder dat ik het wist, werd ik geconfronteerd met een openstaande rekening verhoogd met 300 Euro. Alles (aanmelding, afspraak, intake etc.) gaat via de email, maar bij het sturen van een factuur blijkt email een probleem te zijn met de nadelige gevolgen voor de client. Ik raad onderzoek bij Valeo af


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Valeo Kliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.