Naar de navigatie Naar de inhoud

Dagelijks Leven, locatie Het Drostenhuis

Verpleeghuiszorg

9
.4

uit 10 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Dagelijks Leven, locatie Het Drostenhuis

Wij zijn Dagelijks Leven en wij geloven dat zorg anders kan.

Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies, in kleinschalige setting en midden in de wijk. Onze huizen vormen een veilige en vertrouwde omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen.

Typisch Dagelijks Leven.

Iedere bewoner heeft een eigen studio met badkamer. Het huis heeft een ruime tuin, een activiteitenruimte en twee gezamenlijke woonkamers, waar bewoners samenkomen voor een kopje koffie of een spelletje. Activiteitenbegeleiders verzorgen de dagbesteding en de kok kookt dagelijks een verse maaltijd.

Eigen regie vinden we erg belangrijk. Bewoners bepalen zelf hoe laat ze naar bed gaan en opstaan. Wij kijken naar wat nog wél kan en stimuleren hen actief mee te doen met dagelijkse bezigheden zoals koken, schoonmaken of tuinieren. Niets moet, alles mag.

Zorg bij Dagelijks Leven.

Dementie is helaas niet te genezen, wel zijn er goede manieren om met de ziekte om te gaan: menselijk, sociaal en zo gewoon mogelijk. Ons zorgteam biedt 24/7 ondersteuning, met veel aandacht voor het levensverhaal van de bewoner.

Gewoon, als thuis.

Thuis zijn familieleden en andere naasten altijd welkom, zo ook bij Dagelijks Leven. Wij nemen de bewoners graag mee naar buiten, naar de markt of om te winkelen. Vanzelfsprekend zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Waarderingen historie

2023
9.0
1 waardering
2022
9.4
8 waarderingen
2021
10
1 waardering
2019
9.1
3 waarderingen
2018
9.2
1 waardering

Recente waarderingen

22 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn vader voelt zich hier helemaal thuis en wij zijn helemaal tevreden.

9.0
Lees meer
7 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik zou willen dat iedereen die zorg nodig heeft deze zorg kon krijgen. Er is altijd aandacht en ik kan me echt niets bedenken wat beter kan. Super!

9.0
Lees meer
4 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Drostehuis legt zichzelf hoge standaarden op als het gaat om autonomie en regie van bewoner. En houdt zich daar ook aan!

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen