Naar de navigatie Naar de inhoud

De Gouden Leeuw Groep, locatie Laag Keppel

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 31 waarderingen

Over De Gouden Leeuw Groep, locatie Laag Keppel

Persoonlijke zorg in een warme, veilige en huiselijke omgeving, waarbij iedere bewoner zijn eigen levensstijl zo lang mogelijk kan behouden, daar streven we naar bij De Gouden Leeuw Groep. Samen met de cliënt, zijn eigen sociale netwerk, vrijwilligers en medewerkers zijn we continue in gesprek om hier invulling aan te geven. Dit gaat van zorg tot voeding, inrichting en individuele en groepsactiviteiten. Kleinschalig van opzet, met aandacht voor persoonijke wensen en situatie van de cliënten.

De missie van De Gouden Leeuw Groep: "Voor iedere zorgvraag een passende oplossing"

De Gouden Leeuw Groep is onderscheidend ten opzichte van veel andere organisaties in de omgeving, omdat de zorg op de locaties wordt geleverd volgens het concept scheiden van wonen en zorg. Voor het wonen worden woon-en servicekosten in rekening gebracht, waardoor cliënten luxe en comfortabel kunnen wonen. De ruime appartementen bieden wooncomfort in een persoonlijke en warme omgeving en geven volop mogelijkheden om een thuis gevoel te creëren. Ieder appartement heeft een grote woonkamer met kitchenette, een eigen badkamer en een slaapklamer. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke ruimten, zoals een lounge, een restaurant en een activiteitenruimte. De maaltijden worden bereid in onze eigen keukens. De voorzieningen hebben een open karakter met (binnen)tuinen, zodat ook de mogelijkheid bestaat om lekker buiten op het terras te zitten.

Het merendeel van de appartementen is geschikt voor twee personen. Dit betekent dat ouderen samen met hun partner gebruik kunnen maken van wonen met zorg bij De Gouden Leeuw Groep, ook als één van beide zorg nodig heeft. Tevens bestaat de mogelijkheid tot tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname of voor een vakantie met zorg.

Waarderingen historie

2023
7.8
2 waarderingen
2022
7.9
8 waarderingen
2021
8.8
15 waarderingen
2020
8.8
13 waarderingen
2019
8.4
22 waarderingen
2018
8.6
31 waarderingen
2017
8.4
24 waarderingen
2016
8.3
27 waarderingen

Recente waarderingen

17 december 2023 - Geplaatst door de redactie

opname na operatie heb ik als zeer prettig ervaren. goede persoonlijke hulp van ervaren verpleegkundig personeel en tijd voor aandacht.

8.8
Lees meer
3 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Het gebouw is gedateerd en ligt aan een drukke rijksweg, waardoor veel verkeerslawaai ook in de nacht. Advies: kamer aan de achterzijde boeken. Gemeenschappelijke ruimte /restaurant geriefelijk,...

6.8
Lees meer
18 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Het team, dus alle mensen werkzaam daar waar ik mee in contact ben gekomen krijgen allen een heel groot compliment. Wat een zorg en liefde en met humor! De locatie is gedateerd, dat betekent een...

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials