Naar de navigatie Naar de inhoud

De Maartenshof Linne

Particulier woonzorgcentrum

9
.1

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over De Maartenshof Linne

De Maartenshof is een kleinschalige woonvoorziening in Linne waar 24-uurs zorg en verblijf geboden wordt aan mensen met lichamelijke en/of geheugenproblemen. Bij De Maartenshof wonen 28 ouderen met lichamelijke en/of geheugenproblemen.

Over De Maartenshof

De Maartenshof is gevestigd in de oude peuterspeelzaal en bibliotheek van Linne. Het zorghuis biedt een vertrouwde omgeving in Linne, voor Linne en door Linne. Thuis in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten. Gezellig, verzorgd, veilig, warm en hartelijk.  

Visie op zorg

Het team van De Maartenshof streeft naar een warme, gezellige en huiselijke sfeer. Zo kunnen bewoners in de kamers hun eigen spullen plaatsen, zodat het bekende thuis in De Maartenshof wordt voortgezet.

Wonen bij De Maartenshof

De Maartenshof biedt plaats aan 28 bewoners, verdeeld over 2 woonunits met elk een grote woonkamer met keuken. De Maartenshof heeft een geheel afgesloten tuin, maar dit valt niet op vanwege de omsloten tuinen van de omringende woningen.

Activiteiten

De Maartenshof organiseert dagelijks eigen activiteiten voor hun bewoners, van optredens en uitjes tot gezelschapsspellen. Ook wordt actief de binding met de gemeenschap van Linne opgezocht.

Powered by Proteion

De Maartenshof wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Waarderingen historie

2022
9.5
1 waardering
2020
9.0
5 waarderingen
2019
9.7
1 waardering

Recente waarderingen

1 september 2022 - Geplaatst door de redactie

De persoonlijke aandacht en de huiselijke sfeer maken het zeer aangenaam in de Maartenshof te verblijven. de medewerksters zijn meer gemotiveerd het beste voor de bewoner te doen, omdat zij ervaren...

9.5
Lees meer
23 oktober 2020 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Gaat goed: vriendelijk personeel die allemaal hun best doen om mij als bewoner het naar de zin te maken om thuis te voelen. Kan beter: wat meer aandacht besteden aan persoonlijke problemen

8.2
Lees meer
20 oktober 2020 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Gaat goed: Over alles. Een tevreden mens.

8.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen