Naar de navigatie Naar de inhoud

Domus Magnus - Huis Ter Weegen

Verpleeghuiszorg

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Accommodatie

Aandoening / behandeling

Neurologische aandoeningen

Toelichting

Mijn tante is sinds september in HtW en hier ben ik sindsdien al enige keren geweest met of zonder familie leden. Dit is mij opgevallen. De zorg en de aandacht, die mijn tante op dit moment ontvangt is van een ongekend hoog niveau dat ik slechts een keer heb meegemaakt. En ik zie ook duidelijk vooruitgang in het doen en laten van mijn liefste tante tussen de bezoeken door. Niemand verdient te eindigen zoals haar. Het doet mij bijzonder goed te zien en te ervaren hoe het toegaat in HtW. Chapeau voor al diegenen die hier toe bijdragen.

Reactie van/namens Domus Magnus - Huis Ter Weegen - Warnsveld

Wat een bijzonder mooie recensie heeft u achtergelaten voor Huis ter Weegen. Hier willen we u hartelijk voor bedanken. Fijn om te lezen dat uw ervaring met de locatie zo positief is. De complimenten zijn doorgezet naar het team van Huis ter Weegen.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Domus Magnus - Huis Ter Weegen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.