Naar de navigatie Naar de inhoud

Domus Valuas - De Uylenburgh

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Domus Valuas - De Uylenburgh

In het hartje van de Amsterdamse Jordaan ligt woonzorglocatie De Uylenburgh, een verzameling van zes aaneengesloten grachtenpanden aan de rustige Lauriergracht. Achter de panden ligt een schitterende binnentuin van ruim 600 m2 op het zuiden – minstens zo’n mooi uitzicht als dat op de gracht, waar ‘s zomers vele bootjes voorbijvaren.

De 37 woonzorgappartementen in De Uylenburgh zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 50 tot 110 m2, en allen voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast zijn in het pand mooi verzorgde gemeenschappelijke ruimtes aangelegd. De Uylenburgh is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen en is elk appartement voorzien van een alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

De geboden zorg op De Uylenburgh loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Van klassieke concerten tot bewegen onder leiding van een fysio en van geheugentraining tot een cursus bloemschikken; De Uylenburgh biedt een gevarieerde activiteitenkalender met passende uitjes en activiteiten voor de bewoners.

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Uylenburgh? U bent altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Neem contact met ons op via wonenbij@domusvaluas.nl of bel 085 064 59 10. Wilt u liever eerst wat meer lezen over wie wij zijn en wat wij doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een brochure aan.

Waarderingen historie

2024
8.7
5 waarderingen
2023
8.4
3 waarderingen
2022
8.9
4 waarderingen
2021
8.3
6 waarderingen
2020
9.4
5 waarderingen
2019
8.2
1 waardering
2018
7.7
1 waardering
2017
8.4
10 waarderingen

Recente waarderingen

20 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Als je in omstandigheden verkeert,waarin je relatief niet volledig afhankelijk bent van de zorg,zal de waardering meer positief zijn.Dit was in mijn situatie het geval. Er was onmiddellijk een kamer...

Reactie van/namens Domus Valuas - De Uylenburgh - Amsterdam

Bedankt voor het achterlaten van deze recensie. Wat fijn dat u snel bij ons terecht kon voor tijdelijk verblijf. De complimenten...

8.2
Lees meer
16 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Het was een hele prettige ervaring. De medewerkers zijn bijzonder behulpzaam en aardig. Wel heb ik het gevoel dat ze soms onder druk staan.

Reactie van/namens Domus Valuas - De Uylenburgh - Amsterdam

Hartelijk dank voor uw positieve waardering!

8.8
Lees meer
12 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Al de medewerkers waren lief en zorgzaam.

Reactie van/namens Domus Valuas - De Uylenburgh - Amsterdam

Hartelijk dank voor uw positieve waardering en wij zullen het compliment over het team van De Uylenburgh doorgeven.

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen