Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Almere Duin

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Almere Duin

Hartelijk welkom in Gastenhuis Almere Duin. In januari 2022 is deze nieuwe vestiging geopend. Het huis heeft een bijzondere ligging in het nieuw gecreëerde duinlandschap van DUIN, vlakbij het strand van het IJmeer. We bieden hier een liefdevol thuis aan 22 mensen met dementie.

Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden 2 huiskamers, een tuin en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. 

Het huis ligt in de groene woonwijk Kreekbos-Zuid. De architectuur sluit aan op het duinlandschap en de gevels van de omliggende huizen. Almere DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een duinlandschap. Met duinen tot wel tien meter hoog, bos en strand. Met een jachthaven en een levendige boulevard met winkels, restaurants en nog veel meer.

De leiding van dit Gastenhuis is in handen van Anita en Kees Geurts. Samen met hun twee kinderen wonen zij naast het huis. Anita werkt al meer dan twintig jaar in de zorg voor mensen met dementie, waarvan de laatste jaren in de thuiszorg. Kees heeft een achtergrond in verandermanagement in de financiële sector. ‘Het is wonderlijk hoe het werk van Anita en mij opeens samenkomen. Deze stap geeft ons allebei wat we nu in ons werk missen: het gevoel dat we mensen eindelijk kunnen geven wat ze écht nodig hebben’, vertelt Kees. Samen met hun vaste team medewerkers zorgen zij voor een stevige verbinding met de buurt en voor heel persoonlijke zorg.

Waarderingen historie

2023
9.7
3 waarderingen
2022
8.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

15 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Het is een fantastisch huis voor mensen die dementie gediagnosticeerd zijn. Modern maar toch sfeervol. Goede voorzieningen, uitstekende maaltijden en zorgzame medewerkers. Ik kan niet anders zeggen...

9.8
Lees meer
1 december 2023 - Geplaatst door de redactie

De zorg was persoonlijk, hartelijk en met aandacht. Mede dankzij het mooie gebouw, inclusief prettige appartement, voelde het daadwerkelijk als een fijne en veilige plek om langs te komen en te...

9.3
Lees meer
23 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik heb mijn vader zien opbloeien in Het Gastenhuis Almere Duin. Er wordt met liefde voor hem gezorgd. Hij geniet van de aandacht, het heerlijke eten en de leuke uitjes die er worden georganiseerd.

Bekijk alle waarderingen

Socials