Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Bennekom

Verpleeghuiszorg

9
.5

uit 23 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Bennekom

Hartelijk welkom in Gastenhuis Bennekom. Sinds 2020 bieden wij hier twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren.

Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden 2 huiskamers, een tuin en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. 

Gastenhuis Bennekom ligt aan de Pasteurlaan op het terrein van de voormalige Vossenvelde mavo. Midden in een groene, levendige woonwijk en op een steenworp afstand van het stadscentrum van Ede en het Hoekelumse bos.

De leiding is in handen van het echtpaar Edwin en Caroline Rienstra, die met hun kinderen in de dienstwoning naast het huis wonen: ‘Wanneer je te maken krijgt met dementie, zie je vaak vooral wat er verdwijnt. Dat is heel begrijpelijk, zeker als je zo’n (rouw)proces alleen moet doormaken. Wat we met het Gastenhuis graag willen, is ons samen met bewoners en familie vooral ook richten op wat er nog wél is, zodat er nog veel mooie momenten mogelijk zijn’, vertelt Caroline.

Dankzij hun intense betrokkenheid en hun fijne, vaste team, kunnen zij hoogwaardige zorg en begeleiding bieden om er met zijn allen een fijn huis van te maken!

Waarderingen historie

2024
10
2 waarderingen
2023
9.8
6 waarderingen
2022
9.0
6 waarderingen
2021
9.7
8 waarderingen
2020
9.0
1 waardering

Recente waarderingen

28 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder woont in het Gastenhuis nu voor een half jaar. We ervaren de zorg, de medewerkers en het zorgechtpaar sls een warm bad. De sfeer is warm en gezellig, er is veel positieve en respectvolle...

25 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Vanaf de eerste dag bij het Gastenhuis voel ik mij hier thuis. Van begeleiding tot alle dagelijkse handelingen staan alle medewerkers altijd voor mij klaar. Er zijn veel activiteiten die afgestemd...

2 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Zorg zoals de zorg moet zijn! Met liefdevolle aandacht en respect zorgen Caroline en Edwin met hun team voor een zeer fijne en stimulerende omgeving voor mensen met dementie. De zorg sluit op maat...

Bekijk alle waarderingen

Socials