Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Etten-Leur

Verpleeghuiszorg

9
.3

uit 10 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Etten-Leur

Hartelijk welkom in Gastenhuis Etten-Leur. Dit liefdevolle thuis voor mensen met dementie is geopend in augustus 2021. Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden 2 huiskamers, een tuin en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. 

Dit Gastenhuis staat in De Streek, een duurzame gebiedsontwikkeling aan de zuidkant van de welvarende, groene gemeente Etten-Leur. Alle huizen in De Streek zijn volledig duurzaam en gasloos gebouwd. Het Gastenhuis past in deze ontwikkeling omdat we al langer gasloos bouwen en ons energie halen uit zonnepanelen.

De directe omgeving van het Gastenhuis bestaat uit twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen met ruime tuinen, sportvelden, een volkstuinencomplex en een park met bospercelen en groen, water, bruggetjes en wandelpaden. Kortom: een groene omgeving waarin je meteen een leuk wandelingetje kunt maken. Ook is er op loopafstand een uitgebreid, gezellig centrum met goede winkels en restaurants. Het huis wordt geleid door Yolanda en Yvonne, twee ervaren verpleegkundigen.

Waarderingen historie

2023
9.6
6 waarderingen
2022
8.9
4 waarderingen

Recente waarderingen

29 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Moeder krijgt passende zorg. Gezellige huiselijke sfeer met een top team. Daarnaast voel ik me zeer gehoord als er op- of aanmerkingen zijn.

9.8
Lees meer
24 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Heel tevreden over de medewerkers, vrijwilligers en managers van Het Gastenhuis. Na 2 jaar is het team goed op elkaar ingespeeld. Contact zoeken met medewerkers en managers is heel laagdrempelig....

9.7
Lees meer
15 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden met zowel directie, personeel als accommodatie! Het neemt ons zoveel zorg en zorgen uit handen! Vader is in prima handen!

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials