Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Hoevelaken

Verpleeghuiszorg

9
.5

uit 10 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Hoevelaken

Hartelijk welkom in Gastenhuis Hoevelaken. Op 18 december 2021 openden wij deze nieuwe vestiging, waar wij een liefdevol thuis bieden aan 22 mensen met dementie. Het huis biedt twintig appartementen, waarvan twee voor (echt)paren.

Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden 2 huiskamers, een tuin en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. 

Gastenhuis Hoevelaken ligt in Woonpark Hoevelaken. In een parkachtige setting, grenzend aan het groene Landgoed Hoevelaken, worden hier zo’n 180 verschillende woningen gebouwd. Het Gastenhuis staat in de wijk ‘het erf’ die een gezellige, dorpse uitstraling heeft. Je bent er verbonden met prachtige natuurgebieden maar staat ook binnen een paar minuten in het dorpscentrum van Hoevelaken. Ook Amersfoort en Utrecht zijn niet ver weg.

De leiding van dit huis is in handen van het echtpaar Jet Brokke en Frank Geerlings. Jet heeft een gedegen achtergrond in de zorg. Jet en Frank wonen in de dienstwoning naast het huis. Dit zorgt voor een stevige verbinding met de buurt en voor een zeer persoonlijke zorg en begeleiding.

Waarderingen historie

2023
9.9
3 waarderingen
2022
9.4
7 waarderingen

Recente waarderingen

23 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn vader is opgenomen geweest met Lewy Body dementie wat heel anders is dan Alzheimer, waar Het Gastenhuis in gespecialiseerd is. De liefde en toewijding wat het zorgechtpaar met hun medewerkers...

19 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik kan mijn gang gaan, krijgt zorg die ik nodig heb, ik doe veel leuke dingen, ik zie heel slecht, daar is het pand en omgeving minder op ingericht.

9.7
Lees meer
16 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder kwam als 1 van de eerste bewoners in januari 2022 wonen in Het Gastenhuis Hoevelaken. Een prachtig ruim, licht huis met mooie appartementen en een grote tuin, maar bovenal een warm,...

Bekijk alle waarderingen

Socials