Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Leusden

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 31 waarderingen

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Leusden

Hartelijk welkom in Gastenhuis Leusden. Sinds 2018 bieden wij hier liefdevolle woonzorg voor mensen met dementie. Sindsdien is in ons huis een fijne dynamiek ontstaan tussen bewoners. Een groot aantal van hen vormt een actieve groep, die bijvoorbeeld graag samen wandelt.

We zijn gevestigd aan de Karel Brouwerhof en maken deel uit van de nieuwbouwwijk Tabaksteeg. Net als de omliggende woningen heeft ons pand een aantrekkelijke jarendertiguitstraling. Aan de achterzijde hebben we vrij uitzicht over de weilanden en aan de voorzijde wandelen we zo de levendige wijk in. Het huis biedt twintig appartementen waarvan twee voor (echt)paren.

Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden 2 huiskamers, een tuin en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. 

Dit Gastenhuis wordt geleid door het echtpaar Dennis en Wendy Schanschort, dat ook woont in de naastgelegen dienstwoning. ‘Mijn jongste oma was altijd heel zelfstandig. Heeft haar hele leven gewerkt. Ik vond het vreselijk om te zien dat niemand daar aandacht aan schonk. Dat niemand z’n best deed om haar haar eigenwaarde te laten behouden. Met Het Gastenhuis krijgen we de kans om het anders te gaan doen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor’, aldus Dennis. Lees het hele interview met Wendy en Dennis! Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met u opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. 

Waarderingen historie

2023
8.7
4 waarderingen
2022
8.8
9 waarderingen
2021
8.9
11 waarderingen
2020
9.0
11 waarderingen
2019
8.2
9 waarderingen

Recente waarderingen

2 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Heel prettig team, mijn moeder wordt liefdevol verzorgd.

8.8
Lees meer
17 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Een in alle opzichten warme locatie. Het team, de aandacht voor de bewoners, de uitstraling van het gebouw en het eigen appartement van mijn moeder.

8.7
Lees meer
13 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder wordt heel liefdevol verzorgd. Er wordt goed gekeken naar wat zij nodig heeft.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials