Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Oosterbeek

Verpleeghuiszorg

9
.4

uit 25 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Oosterbeek

Hartelijk welkom in Gastenhuis Oosterbeek. Sinds eind 2019 bieden wij op deze prachtige locatie twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren.

Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden 2 huiskamers, een tuin en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. 

Het Gastenhuis Oosterbeek is gerealiseerd op de plek van het voormalige hotel Dreyeroord. Het ligt aan de rand van Oosterbeek op slechts 4 kilometer van Arnhem. Het huidige pand zal plaatsmaken voor een compleet nieuw gebouw, waarin de kenmerken van het hotel ten tijde van WO II zorgvuldig zijn teruggebracht.

Het Gastenhuis in Oosterbeek wordt geleid door Ralph en Rina Kos, die ook wonen in de naastgelegen dienstwoning. ‘Al zo’n dertig jaar werken we beide in de zorg. Een prachtig en boeiend werkveld, dat voortdurend in beweging is en ons hart gestolen heeft. Daarom doet het af en toe pijn om te zien dat de veranderingen in de zorg elkaar soms zo snel opvolgen dat het ten koste gaat van de kwaliteit van zorg. Wij willen juist dat de kwaliteit verbetert en denken samen geregeld dat het toch ook anders zou moeten kunnen.’

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Waarderingen historie

2024
9.3
1 waardering
2023
10
2 waarderingen
2022
9.3
6 waarderingen
2021
9.1
7 waarderingen
2020
9.7
9 waarderingen

Recente waarderingen

4 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden over het Gastenhuis Oosterbeek. Alle medewerkers zijn liefdevol en begripvol naar de bewoners, maar hebben ook een luisterend oor voor de familie van de bewoner/bewoonster. Erg...

9.3
Lees meer
23 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder heeft de laatste 3 jaren van haar leven hier mogen wonen. Wij vonden het een voorrecht dat zij in het Gastehuis Oosterbeek mocht wonen. Fantastisch en geweldige medewerkers.

18 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder had al geruime tijd Alzheimer. Ze had moeite om deze diagnose te aanvaarden en haar zelfstandigheid op te geven. De directie van Het Gastenhuis toonde begrip, dacht mee en heeft met het...

Bekijk alle waarderingen

Socials