Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Vlijmen

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 22 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Vlijmen

Hartelijk welkom in Gastenhuis Vlijmen. Sinds 2019 bieden wij hier kleinschalige, liefdevolle woonzorg voor mensen met dementie.

Gastenhuis Vlijmen ligt in de leuke woonwijk De Grassen. Het huis biedt 20 appartementen voor mensen met dementie, waarvan 2 voor (echt)paren en 8 met eigen tuintje. Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. De woonwijk De Grassen ligt aan de noordoostkant van Vlijmen. De oude dorpskern is om de hoek, en ’s Hertogenbosch is dichtbij.

Gastenhuis Vlijmen wordt geleid door Marry Vastré, ervaren leidinggevend verpleegkundige in de ouderenzorg. Samen met haar team biedt zij een zeer persoonlijke zorg en begeleiding.

Waarderingen historie

2023
8.9
2 waarderingen
2022
6.4
4 waarderingen
2021
8.8
10 waarderingen
2020
9.3
7 waarderingen

Recente waarderingen

28 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Nergens ontevreden over de zorg is er erg goed zeker omdat het kleinschalig is hebben ze ook tijd voor de bewoners

9.0
Lees meer
20 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Als mantelzorger ben ik zeer tevreden over de zorg voor mijn moeder. ook de intake was zorgvuldig, snel en warm. Er is veel persoonlijke aandacht. Er wordt goed op iedereen in het verzorgingstehuis...

8.8
Lees meer
2 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn heel tevreden over het gastenhuis Vlijmen.Met name de nieuwe locatiemanager heeft veel verbeteringen doorgevoerd.

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials