Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gouden Hart, locatie Harderwijk

Verpleeghuiszorg

8
.3

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Het Gouden Hart, locatie Harderwijk

Leven in een sfeervolle, veilige en vertrouwde omgeving dat willen wij allemaal. Het Gouden Hart maakt dit mogelijk voor mensen die kwetsbaar ouder worden, zowel somatisch als psychogeriatrisch. Onze bewoners leiden hun eigen leven én krijgen alle zorg en aandacht die zij nodig hebben. Daarvoor zorgt ons gekwalificeerde team dat 24/7 voor de bewoners klaarstaat. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben passie voor hun vak: het zijn mensen met een gouden hart. Zij bejegenen bewoners met liefde en respect en zorgen voor sfeer en veiligheid. Ook bieden zij praktische ondersteuning, zodat iedere bewoner kan doen wat hij/zij prettig en waardevol vindt. Precies zoals de bewoner dat gewend is.

Waarderingen historie

2021
8.3
2 waarderingen

Recente waarderingen

1 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

De opstart fase was lastig omdat er een overname van locatie-manager was. Toen deze haar draai gevonden had, verliep de zorg en alles hierom heen top.

8.3
Lees meer
23 augustus 2021 - Geplaatst door de redactie

Fijn als de zorgverleners goed op de hoogte zijn van de ( gezondheid) situatie van de bewoner, dat wordt steeds beter nu. Gastvrijheid naar bezoek wat komt, wordt ook steeds beter( leuk als bezoek...

8.2
Lees meer

Socials